Hi!

Dank je wel dat je mijn blog leest. Mijn naam is Sharon en ik wil graag waarde aan je leveren door mijn ervaringen met je te delen. Blogs over lijfgericht werken, systemisch werk, manifesteren en het beste uit jezelf en je business halen. Vergeet je niet in te schrijven om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe blogs!

Inschrijven

Mini blog - Buigen

We stellen het verlangen, de blokkade en een representant voor haar zelf op. Het verlangen en de blokkade rennen achter haar aan. Ze wil alleen maar weg. Na minuten lang ontwijken van haar verlangen en haar blokkade gaat het zelf in de schaduw staan met de rug naar het verlangen en de blokkade toe. Dan komt er rust want achter haar staat haar blokkade het verlangen te blokkeren.
Ik vraag haar op de plek van haar representant te staan. Ik vraag haar om te draaien en op het moment dat ze omdraait, draait haar blokkade ook om. En dan kijkt ze in de ogen van haar moeder.

In de ochtend zei ze nog; ik wil geen moeder. Zo n groot verlangen en zo' n groot gemis. Maar ze vertaalde het in hardheid. In een masker van wegduwen en onbereikbaarheid. Maar als je heel goed keek dan zag je haar kwetsbaarheid en haar grootste verlangen. Wat heb ik je gemist mama..... en als ze dat uitspreekt vallen haar maskers af.... even later na een prachtige opstelling buigt ze.  Voor haar moeder en voor de vrouw in haar. En ze verzacht, ze opent zich....
Volgende week zie ik haar weer bij vrouwenkracht. En hoop ik dat haar verlangen steeds dichterbij komt en dat ze voor zichzelf mag kiezen. Want ook al is haar masker hard, ze zorgde vooral voor anderen. Nu hopelijk steeds meer voor zichzelf ❤️