Hi!

Dank je wel dat je mijn blog leest. Mijn naam is Sharon en ik wil graag waarde aan je leveren door mijn ervaringen met je te delen. Blogs over lijfgericht werken, systemisch werk en het beste uit jezelf en je business halen. Vergeet je niet in te schrijven om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe blogs!

Inschrijven

Miniblog over leren ontspannen en zien van nieuwe mogelijkheden

 

Deze week in het bos. We lopen samen op. Hij vertelt direct zijn verhaal over deze week. Vandaag kwam als geroepen. En terwijl de woorden stromen wordt hij steeds kleiner. Steeds meer slachtoffer van zijn eigen verhaal. Hij verdwijnt naar 1983. Een jongeman die zorgt voor zijn zus. Hij verdwijnt in het zorgen.

Nu 2021 is hij boos en gefrustreerd. Ik teken een cirkel van 1983. En vraag hem erin te zitten. Een uur zitten we daar. Over ooit en nu. Over geen regie hebben.

Alleen daar zit de sleutel. Leren aannemen wat ooit was op een diepe inademing en contact maken met nu. Vaak denken we dat wat we nu voelen van nu is maar het is vaak een reis terug naar ooit. In een seconde ben je op die oude plek. En reageer je als die kleine jongen. Een gevoel van onmacht neemt het over. De stap is leren onderscheiden van het oude mechanisme en nieuwe mogelijkheden.