De kracht van mediteren en journalen

 

Alle Raafwerk meditaties zijn uniek en sluiten aan bij waar Raafwerk voor staat! Meditaties die je brengen naar het lijf, hart en ziel. Ze nemen je mee naar de toekomst, waar jij graag wilt zijn, wat jij wilt manifesteren. Bij elke meditatie zit een klein werkboek met een 21 dagen challenge om je echt het pad te laten bewandelen die je graag wilt bewandelen. De opdrachten in de werkboeken helpen je te journalen en helder te krijgen wat jij wilt manifesteren. Door de speciaal uitgekozen muziek onder de meditatie krijg je toegang op een dieper niveau in jouw onderbewustzijn om een ware verandering aan te brengen.

Wat zit er in het meditatiepakket?

  • Digitaal werkboek
  • MP3 audio file van de Meditatie
  • Instructies audio's over hoe de meditatie werkt

Na deze meditatie heb je het gevoel daar te zijn waar je wilt zijn. 

Magisch

De meditaties van Sharon brengen je naar je hart, je diepste verlangens en nodigen je uit om vanuit de stilte op een magische wijze telkens weer van te helen en er vol energie uit te komen. Haar stem is super fijn om naar te luisteren en de muziek maakt dat je helemaal wordt meegenomen. Voor mij zijn ze tijdens de opleidingen de momenten waar ik op wacht. En dan nu ook gelukkig op elk moment te beluisteren. Fleur.

Meditatie Zelfliefde

Leer jezelf lief te hebben en creëer vrijheid in je leven! Voel dat je het waard bent om te ontvangen. Hoe vaker je het herhaalt, hoe meer jij die nieuwe versie wordt die zelfliefde en vrijheid ervaart! Je koopt het meditatiepakket plus challenge hier voor 39,- en start direct!

binnenkort

Meditatie Whisper of the Body

Haal de antwoorden en wijsheid op in jouw lijf. Laat je lijf spreken en leer daarop te vertrouwen. Kom uit je hoofd en thuis in je lijf.  Voel ontspanning en leer blijven bij alles wat er is. Je koopt het meditatiepakket plus challenge hier voor 39,- en start direct!

binnenkort

Meditatie Plek innemen

Creëer vrijheid in je leven!  Voel dat overvloed er ook is voor jou en dat jij meer dan genoeg bent om dat te ontvangen. Des te meer jij plek kunt innemen en vanuit autonomie gaat leven hoe meer vrijheid en kracht je ervaart. Je koopt het meditatiepakket plus challenge hier voor 39,- en start direct!

binnenkort

Meditatie Unleash

De unleash meditatie is speciaal gericht op het toelaten en loslaten van oude bindingen. Zodat jij kunt doen wat je het allerliefste wilt doen. Deze meditatie helpt je je volledig vrij te voelen om het beste uit jezelf en je business te halen. Je koopt het meditatiepakket plus challenge hier voor 39,- en start direct. 

binnenkort

Laat mij je meenemen

 

Begeleide meditaties zijn voor mij persoonlijk een moment voor thuiskomen in mijn hart, lijf en ziel. Waar ik weer kan voelen waar het echt over gaat. De rust en inspiratie, een onderbewust wijzen van de weg om te gaan doen wat ik wil doen. 

Mijn achtergrond in ademwerk, lijfgericht werken en yoga komen tot uiting in deze meditaties. Het beste van alles in een joyride naar vrijheid. Enjoy!