Persoonlijke coaching

Je kunt ook bij ons terecht voor je persoonlijk en professionele vraagstukken. Samen onderzoeken wij op een directe wijze jouw vraagstukken en bewegen je daar naartoe om zelf de antwoorden te vinden, vanuit je hoofd, lijf en hart. Wat we van jou vragen is je eigen patronen te onderzoeken en verantwoordelijkheid te nemen.

Ik wil graag contact
 

Je hebt alles al in je, je moet er alleen naar leren luisteren

We kijken naar jouw script en overtuigingen en (her)ontdekken waar het bij jou echt om gaat. Vanuit je eigen identiteit en autonomie kijken naar wie je bent om te voelen wat echt belangrijk is voor jou, wat je nodig hebt en wat je kunt toelaten en loslaten. Samen beleven we dit intensieve avontuur van bewustwording, confrontatie en zelfinzicht. Het gaat over jezelf leren kennen en accepteren. Zodat je met nog meer kracht, zelfvertrouwen en rust verder kunt.

We gebruiken diverse werkvormen. Vaak zijn we wandelend in gesprek, omdat in de natuur er meer ruimte is om te voelen en denken. Maar daarnaast gebruiken we ook lichaamswerk en andere vormen om je dichter bij je gevoel en antwoorden te brengen.

Mart Hofmans

Sharon Hanegraaf heeft naast haar gepaste directheid een hoge mate van empathie voor de persoon die ze coacht. Ze denkt en voelt met je mee en geeft je zo het gevoel dat je zij aan zij staat in het coach traject. Sharon geeft je vrijheid in de keuzes die je maakt tijdens je traject en weet hier steeds weer vindingrijk en flexibel op in te spelen. Of het nu gaat om het centrale coach onderwerp of andere zaken die je dwars zitten, Sharon is er voor je. Deze betrokkenheid, openheid en de dedication in haar werkzaamheden maakt Sharon de coach die in mijn ogen met ieder type mens aan de slag kan.

Directe aanpak

We houden van een directe en praktische aanpak en komen ook direct tot de kern. Daarmee willen we ook geen ellenlange sessies plannen maar willen dat je zelf de verantwoordelijkheid pakt. Dit doen we door jou de vragen te stellen in plaats van je te vertellen hoe het moet zodat jij je eigen pad kiest.

 

Gemak in het ongemak

Daar waar het ongemakkelijk voor je wordt daar ligt jouw groei. Soms heb je daarvoor leren bang te zijn, anders gezegd, daar naartoe te gaan waar het spannend wordt, een andere keer gaat het om een andere mindset. Op een directe en tegelijkertijd ook respectvolle manier nemen we je daar naartoe. Dat is onze kracht.

Body, Mind and Soul

We werken niet alleen vanuit het weten en begrijpen vanuit ons hoofd. We werken altijd, en dus ook met de 1 op 1 sessies, met hoofd, lijf en ziel. Omdat we er echt in geloven dat we een geheel zijn en je er niet 1 kunt overslaan. Wij zijn je hier in voorgegaan en werken daarmee recht vanuit ons hart maar ook met beide benen op de grond. 

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Je eigen route bepalen op het moment dat het spannend wordt

In onze gesprekken gaat het niet over een oplossing vinden maar om een beweging te maken van binnenuit. Deze beweging maak jij zelf. En ik help je door middel van vragen daar te komen. Soms zijn deze vragen niet makkelijk. Het vraagt van je om naar je lijf, verlangens en gevoel te luisteren, bij je angst te komen of juist wegen te bewandelen die je nog niet kent. Het leert je om gemak in ongemak te ervaren.

Ik wil graag contact

Rinus Verhart

Nadat ik tijdens de Masterclass Persoonlijk Leiderschap kennis had gemaakt met Sharon en haar manier van werken startte ik vorig jaar een persoonlijk coaching traject. Ik keek er naar uit en er tegenop. We spraken af dat de coaching online ging plaatsvinden. Vooraf zag ik dit als een extra moeilijkheidsgraad maar binnen 5 min was die barriere geslecht. Ook via videobellen weet Sharon je te raken en je hard aan het werk te zetten. Sharon is in staat om je een spiegel voor te houden op een liefdevolle manier. Nooit een oordeel, geen harde woorden, waardoor ik niet in de verdediging kon schieten. Vanuit haar kracht gaf ze mij inzichten in de patronen die ik aangeleerd had en mijn beschermingstechnieken om niet te hoeven voelen wat er echt is. Dwars door de camera heen, toch geraakt worden, dat is een kunst die niet veel coaches beheersen. Voor mij was het heel fijn dat Sharon precies leek aan te voelen wanneer er een stapje terug gedaan moest worden en wanneer ze even iets meer kon prikken. Continue vanuit liefde en oprechte aandacht. Hierdoor heb ik een ontwikkeling gemaakt in een paar gesprekken die ik zelf niet had durven bedenken. Steviger in mijn schoenen, handelend vanuit vertrouwen. De energie stroomt weer door mijn lichaam, zo een traject gun ik iedereen.