Vrijblijvend gesprek

Workshops en korte opleidingen

Het leven

wordt achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd


Onze workshops zijn een ontmoetingsruimte en vrijplaats om verdieping te vinden in jezelf. Vanuit ervaren en ontmoeten. De workshops geven je de ruimte om rust, geluk, autonomie en voldoening op te halen. Tijdens deze transformerende reizen nemen we je onder meer mee in ademwerk en soundhealings.

De workshops zijn van kortere duur maar zeker niet minder verdiepend. Je maakt diep transformerende reizen via het lijf waarin je tot jezelf komt en jouw energie (her)vindt. We bieden je een omgeving om buiten naar binnen te keren. Programma's waar we je veel bieden en ook wat van je vragen. Samen maken we deze reis en nodigen we je uit om meer in het lijf en hart te landen zodat jij jouw ware essentie weer mag voelen.  

Daarnaast ben je van harte welkom voor een 1 op 1 coaching om je vraagstuk tijdens een wandeling voor te leggen en daarin samen de verdieping in op te zoeken. Of een reiki / soundhealingsessie om je lichaam weer in balans te krijgen.

laten we kennis maken

Kort maar krachtige programma's

Masterclass persoonlijk leiderschap

Reiki


Vanaf nu kun je bij ons ook de Reiki 1,2 en 3a&b inwijdingen ontvangen.

Het is een ervaringsgerichte wijze van ontvangen en werken. Na deze dagen ben je in staat om Reiki te geven en zelf (reiki 3 b) inwijdingen te geven.

Voel je welkom. 

 

 

Contact
klankschaal meditatie

Ademwerk


De gecertificeerde tweedaagse ademwerk training is een ademcoach opleiding die je leert diep transformerende reizen naar binnen te begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven.

 

Benieuwd
Retraite voor huis

Mannenkracht


Met een groep mannen gaan we midden in de natuur 2 dagen op reis. We nemen je mee in oude tradities, komen samen rondom het kampvuur, pellen lagen af in een zweethut en maken een lange tocht waar je tot jezelf komt in de stille kracht van een mannengroep. Waar je thuiskomt bij de mannen. Waar jij jezelf weer vindt en gaat staan voor wie je bent.

Binnenkort
Dansende vrouwen

Sensuele vrouw


De sensuele vrouw is  een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw vrouwzijn. We beleven volop het lijf tijdens deze intense dagen.

 

Benieuwd
Genieten van uitzicht

Vrouwenkracht


Kom thuis in jouw vrouwenlijn en voel daarin jouw eigen kracht en zachtheid. Tijdens vrouwenkracht werken we veel met het lijf en in het systemische veld.

 

 

Benieuwd
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven