Vrijblijvend gesprek

Masterclass, workshops en korte opleidingen

Het leven

wordt achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd


Onze workshops zijn een ontmoetingsruimte en vrijplaats om verdieping te vinden in jezelf. Vanuit ervaren en ontmoeten. De workshops geven je de ruimte om rust, geluk, autonomie en voldoening op te halen. Tijdens deze transformerende reizen nemen we je onder meer mee in ademwerk en soundhealings.

Onze masterclass en workshops zijn van kortere duur maar zeker niet minder verdiepend. Je maakt diep transformerende reizen via het lijf waarin je tot jezelf komt en jouw energie (her)vindt. We bieden je een omgeving om buiten naar binnen te keren. Programma's waar we je veel bieden en ook wat van je vragen. Samen maken we deze reis en nodigen we je uit om meer in het lijf en hart te landen zodat jij jouw ware essentie weer mag voelen.  

Daarnaast ben je van harte welkom voor een 1 op 1 coaching om je vraagstuk tijdens een wandeling voor te leggen en daarin samen de verdieping in op te zoeken.

laten we kennis maken

Kort maar krachtige programma's

Masterclass persoonlijk leiderschap

Masterclass persoonlijk leiderschap


De masterclass persoonlijk leiderschap nodigt je uit om stevig je plek in te nemen zodat jij het beste uit jezelf haalt. We nemen je mee op reis om jouw autonomie op te halen.

 

 

Benieuwd
klankschaal meditatie

AdemwerkDe gecertificeerde tweedaagse ademwerk training is een ademcoach opleiding die je leert diep transformerende reizen naar binnen te begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven.

Benieuwd
Retraite voor huis

Familie
opstellingendag


Ervaar hoe het is om op je eigen plek te staan in je systeem van herkomst. We werken met de vraag die jij inbrengt. Vanuit alle rust openen we het veld zodat je zicht krijgt op jouw systeem en de werkingen daarvan.
Benieuwd
Lichaamswerk begeleiding

Lichaamswerk


Tijdens de korte opleiding lichaamswerk duik je dieper in de wijsheid van het lijf.
Je leert het lichaam dieper te verstaan en haar eeuwenoude wijsheid toe te passen. Je leert voelen wat het is om dat wat in je lijf ligt opgeslagen los te laten.

Binnenkort
Dansende vrouwen

Sensuele vrouw


De sensuele vrouw is  een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw vrouwzijn. We beleven volop het lijf tijdens deze intense dagen.

 

Benieuwd
Genieten van uitzicht

Vrouwenkracht


Kom thuis in jouw vrouwenlijn en voel daarin jouw eigen kracht en zachtheid. Tijdens vrouwenkracht werken we veel met het lijf en in het systemische veld.

 

 

Benieuwd
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven