Vrijblijvend gesprek
adem, ademwerk, lijf, liefde, stilte, essenti.

Adem het leven ten volste in

blog mini blog opleidingen Jun 28, 2023

Via de inademing adem je het leven ten volste in. Met alles wat er is en ook wat er niet is. Met de uitademing mag je er in leren ontspannen, rust te vinden, plek te geven.

Daar waar het hart zich mag openen. Waar de pijn, het verdriet en het gemis er mag zijn, zonder er iets mee te hoeven mag het ook langzaam zachter worden. Waardoor er ruimte komt voor liefde.

De afgelopen twee dagen in de training Ademwerk gingen deelnemers via de weg van de adem open, mocht het leven door hen heen stromen, mocht er ruimte zijn voor wat er is, wat er was een niet was. Verbonden zij zich via de adem met het lijf. Het lijf waarin alles ligt opgeslagen. Het lijf dat laat zien hoe we alles ooit zo geleerd hebben, omdat we niet anders wisten of konden. En hoe we het vaak onbewust nog steeds zo doen.

De adem brengt je naar het nu, naar de stilte. Het laat je verbinden met jouw ware essentie. Om vanuit daar een nieuwe beweging te leren maken. Een beweging in verbondenheid. Met jezelf en met de ander.

Prachtig om de weg van de adem naar geraaktheid en liefde te zien bij de deelnemers. In zichzelf en ook voor de ander. Omdat we in essentie allen 1 zijn.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven