Vrijblijvend gesprek

Aanbod

Making a life time journey:

persoonlijke en professionele ontwikkeling 

In al onze programma's zoeken we snel de verdieping met je op. We werken altijd ervarings- en praktijkgericht en werken in kleine groepen. We nemen daarin alles mee, ons hoofd, hart en lijf. We werken hard en er wordt gelukkig ook volop gelachen op een van de mooiste plekken om thuis te komen in jouw verhaal. Landgoed Bleijendijk in Vught. 

Ik wil graag contact
 

Onze programma's

We kijken graag met je mee wat voor jou passend is. De basis van Raafwerk is het jaarprogramma 'Professioneel Communiceren vanuit hoofd, hart en lijf', waarin je leert verbinden met jezelf en de ander. Vanuit hier stromen veel deelnemers uit naar 'Systemisch Werk' en 'Lijfgericht Coachen'. Iedereen volgt zijn eigen reis, voel je heel erg welkom om samen te kijken hoe jouw reis bij Raafwerk eruit ziet.

Jaarprogramma

Inzicht krijgen in wie jij bent helpt je te verbinden met jezelf en de ander. Tijdens het jaarprogramma maak je een mooie reis waarin je thuis komt in je verhaal en lijf. We werken systemisch, TA en met de wijsheid van het lijf.

Lees meer

Workshops en coaching

Onze workshops zijn een ontmoetingsruimte en vrijplaats om verdieping te vinden in jezelf. Vanuit ervaren en ontmoeten. De workshops geven je verdieping in je lijf, plek innemen, zingeving, bewustzijn en autonomie.

Lees meer

Opleidingen

Onze opleidingen zien wij als verdieping, specialisatie en differentiatie. Het zijn opleidingen gericht op lijfgericht werk, zingeving en systemisch werk. Zowel voor persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Lees meer

Retraites

Geef zin en betekenis aan je leven. Ervaar hoe het is om bij je werkelijke bron uit te komen, een van stilte en een diep weten. Om vanuit deze innerlijke rust en vrijheid je pad te bewandelen.

Binnenkort

Informatie over het Stapbudget

We krijgen de laatste tijd veel vragen over het STAP-budget. Wat is het STAP-budget en wat betekent dit voor jou en jouw opleiding bij Raafwerk?

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een opleidingssubsidie van de overheid. Tot nu toe gold voor particulieren de mogelijkheid van fiscale aftrek van scholingskosten. Het STAP-budget komt hiervoor in de plaats en geldt vooral voor erkende MBO/ HBO opleidingen die zijn opgenomen in het scholingsregister. Voor de registratie van opleidingsbureau's als Raafwerk wordt nog aan gewerkt. Het mooie is dat Raafwerk wel een CRKBO registratie heeft, wat betekent dat je bij ons geen extra BTW krijgt over de opleidingskosten.
Mocht je vragen hebben, bel ons even, dan leggen we het graag uit (Telefoon 0619168844)

BEZOEKADRES

St.Michielsgestelseweg 22
5261 NH Vught
06-19900195

INSPIRATIEBRIEF

Schrijf je in voor de gratis maandelijkse inspiratiebrief.

Inschrijven