Vrijblijvend gesprek

Opleidingen en Transitie-reizen

Onze programma's

RAAFWERK is een vrijplaats voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling. We nemen je mee in jaaropleidingen, korte workshops én adem-benemende transitiereizen en retraites midden in de natuur. Alles om je te laten thuiskomen in jouw lijf en jouw verhaal.

De Raaf staat voor kracht, zachtheid en vrijheid. En in ons nieuwe logo zie je ze allemaal terug. Dat is Raafwerk! Raafwerk is een plek waar jij gezien wordt en veilig mag voelen om naar binnen te keren en je vleugels te spreiden voor wie je werkelijk bent.

De vleugels herinneren ons eraan en hopelijk ook jou dat jij je eigen gids en getuige bent, vrij om het mooiste uit jezelf te halen en vanuit rust je autonome pad te vervolgen.

 

De basis van Raafwerk

We kijken graag met je mee wat voor jou passend is. De basis van Raafwerk is het jaarprogramma Verbinden met jezelf en de ander. Vanuit hier stromen veel deelnemers uit naar 'Systemisch Werken' en 'Lichaamsgericht werken'.

Het programma is ook als 3-jarige opleiding Professioneel Communiceren vanuit hoofd, hart en lijf te volgen. (Verbinden met jezelf en de ander, verbinden met de wijsheid van je lichaam en verbinden met het systeem).

Iedereen volgt zijn eigen reis, voel je heel erg welkom om samen te kijken hoe jouw reis bij Raafwerk eruit ziet.

We werken hard, ervaringsgericht en er wordt volop gespeeld en gelachen bij ons.

Jaarprogramma

Inzicht krijgen in wie jij bent helpt je te verbinden met jezelf en de ander. Tijdens het jaarprogramma maak je een mooie reis waarin je thuis komt in je verhaal en lijf. We werken lichaamsgericht, systemisch en met Transactionele Analyse.

Lees meer
jaarprogramma team in gras
opleidingen

Opleidingen

Onze opleidingen zien wij als verdieping, specialisatie en differentiatie. Het zijn opleidingen gericht op lijfgericht werk, zingeving en systemisch werk. Zowel voor persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Lees meer

Workshops & korte opleidingen

Onze workshops zijn een ontmoetingsruimte en vrijplaats om verdieping te vinden in jezelf. Vanuit ervaren en ontmoeten. De workshops geven je de voeding en ruimte om rust, voldoening, geluk, autonomie en voldoening op te halen in jezelf. Tijdens deze verdiepende ervaringen nemen we je mee de diepte in waarbij lichaamswerk altijd de basis is.

Lees meer
workshops en korte opleidingen
retraites

Transformatiereizen

Onder de naam VEDERLICHT organiseert Raafwerk transformerende innerlijke reizen. Ervaar in deze reizen hoe het is om bij je werkelijke bron uit te komen, een van stilte en een diep weten. Om vanuit deze innerlijke rust en vrijheid je pad te bewandelen. De reizen zijn een bron van lichaamswerk, beweging en verstilling. Een plek van helen en verzachten. Dans, meditatie, yoga, ademwerk, energetisch werk en soundhealing dragen deze magische reizen en laten je bij je ware essentie uitkomen.

Lees meer

Online reizen

Onze online cursussen zijn kleine mini retraites voor jou, die je elke dag thuis kunt ervaren. In geleide meditaties en reizen voor innerlijke transformatie. We nemen je mee in lijf, hart en ziel. 

Binnenkort
workshops en korte opleidingen
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven