Vrijblijvend gesprek

Opleidingen en Meditaties

Enjoy the experience of life

Bij Raafwerk maken we een wezenlijk verschil door je op te leiden vanuit Plezier, Waarheid & Ervaren. Een combinatie van een diepe reis naar binnen, opleiden en leren vanuit de ervaring en volop in het lichaam aanwezig zijn. Leren, spelen en transformeren.

Je gaat voor vanuit de innerlijke reis die je midden in de natuur maakt of misschien wel vanuit huis en leert leven en begeleiden vanuit je ware essentie, een diep innerlijk weten en innerlijke rust. 

Raafwerk is een plek waar jij gezien wordt en veilig mag voelen om naar binnen te keren en je vleugels te spreiden voor wie je werkelijk bent. Zodat je vanuit vrij zijn het mooiste uit jezelf haalt en in rust je autonome pad mag vervolgen. 

Ademwerk

De ademreizen bij Raafwerk zijn een ware ontmoeting met jezelf, de adem en het lichaam. Een transformatie en opleiding in 1. In onze ademopleidingen reis je via de adem naar binnen toe af om vol helderheid terug te keren. Je ervaart de kracht van de adem, leert met daadkracht ademreizen te begeleiden en als vanzelf maak je een transformatie door die je in de stilte laat uitkomen. 

Lees meer
jaarprogramma team in gras
opleidingen

Live Opleidingen

De opleidingen binnen Raafwerk zijn een transformerende ervaring en opleiding in 1 waar we met een groep mensen werken die volle commitment geven aan het masteren van zichzelf en het begeleiderschap.

Het is een plek om te leren, spelen en transformeren. Vanuit ervaren en ontmoeten. Onze opleidingen zijn innerlijke reizen waar je voeding, ruimte, geluk en rust ervaart waar lichaamswerk altijd de basis is.

Lees meer

Online opleidingen

De online opleidingen binnen Raafwerk zien wij als verdieping, specialisatie en differentiatie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het zijn opleidingen gericht op ademwerk, zelfontwikkeling, begeleiderschap, ondernemerschap en verbinden in relaties.

De online programma's zijn praktisch, verdiepend en speels, nuchter en spiritueel. 

Enjoy
workshops en korte opleidingen
retraites

Vederlicht meditaties

Maak de mooiste transitiereizen met de online Vederlicht meditaties en keer op jouw eigen moment naar binnen. 

Verbind jezelf weer met jouw ware essentie, om jouw purpose te voelen en leven. Met onze meditaties brengen we je naar binnen om een diepere connectie met jezelf te maken. Met deze diepe wijsheid in een ruimte van stilte en innerlijke rust vervolg jij jouw pad van vrijheid en joy. Met een heldere geest, open hart en vol energie en kracht voel, spreek en leef jij jouw waarheid. Het is tijd om een vervuld leven te leiden vanuit een plek van zelfliefde, authenticitiet en joy.

Enjoy
workshops en korte opleidingen
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven