Vrijblijvend gesprek

Opleidingen en Transitiereizen

Enjoy the experience of life

In de vernieuwde master programma's en opleidingen van Raafwerk maken we een wezenlijk verschil door je op te leiden vanuit Joy, Truth & Experience. Een combinatie van een diepe reis naar binnen, opleiden en leren vanuit de ervaring en volop in het lichaam aanwezig zijn. Leren, spelen en transformeren.

Je gaat voor vanuit de innerlijke reis die je midden in de natuur maakt en leert leven en begeleiden vanuit je ware essentie, een diep innerlijk weten en innerlijke rust. 

De Raaf staat voor daadkracht, zachtheid en vrijheid. Raafwerk is een plek waar jij gezien wordt en veilig mag voelen om naar binnen te keren en je vleugels te spreiden voor wie je werkelijk bent. Zodat je vanuit vrij zijn het mooiste uit jezelf haalt en in rust je autonome pad mag vervolgen. 

Ademwerk

In onze ademopleidingen reis je via de adem naar binnen toe af om vol helderheid terug te keren. Je ervaart de kracht van de adem, leert met daadkracht ademreizen te begeleiden en als vanzelf maak je een transformatie door die je in de stilte laat uitkomen. 

Lees meer
jaarprogramma team in gras
opleidingen

MasterExperience Jaarprogramma (vernieuwd)

Het MasterExperience programma Verbinden met jezelf en de ander is een opleiding en transformerende ervaring in 1 waar we met een groep mensen werken die volle commitment geven aan het masteren van zichzelf en het begeleiderschap. Je maakt een deep dive in de verbinding met jezelf en de ander. Jij komt tijdens deze reis thuis in je volle autonomie waarin je luistert naar je hart en lijf waarin je leert leiden en begeleiden en zin geeft en leert zingeven in je begeleiderschap. 

Lees meer

Opleidingen

Onze opleidingen zien wij als verdieping, specialisatie en differentiatie. Het zijn opleidingen gericht op lijfgericht werk, zingeving en systemisch werk. Zowel voor persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Het is een plek om te helen, spelen en transformeren. Vanuit ervaren en ontmoeten. Onze opleidingen zijn innerlijke reizen waar je voeding, ruimte, geluk en rust ervaart waar lichaamswerk altijd de basis is.

Lees meer
workshops en korte opleidingen
retraites

Transformational journeys

Reconnect with your true essence, to live the life that is meant for you. With Vederlicht we are bringing you into a journey within to make a deep inner connection. With this deep and wise knowledge in a space of stillness and innerpeace you remain  to walk on the path of freedom and joy. With a clear mind, and open heart and lots of energy you will feel, speak and live your truth. To live a fulfilled life. In this week journeys you build your rock solid foundation within you to manifest your life from a place of self love, authenticity and joy.

Enjoy

Online opleidingen en meditaties

 

Maak de mooiste transitiereizen met onze online opleidingen en meditaties. In jouw eigen tempo keer je naar binnen en vol zelfliefde, kracht en energie naar buiten om jouw leven te gaan leiden vanuit joy en purpose.

workshops en korte opleidingen
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven