Vrijblijvend gesprek
Broederschap. thuiskomen. grond en bedding. Nieuw verhaal. Donker en licht. Het vuur ophalen in onszelf. aarden. Rite of passage.

Broederschap

blog opleidingen Apr 07, 2023

Deze drie mannen …. Broederschap. 

Tijdens de jaaropleiding kwamen ze thuis bij de mannen en werd er grond gelegd voor de broerderschap. Die ze bracht in hun kracht en zachtheid. Waarin ze op hun plek gingen staan en hun persoonlijk leiderschap groeide.

Deze drie mannen die de groep niet alleen bedding hebben gegeven, maar ook de veiligheid om samen te groeien. Die in hun kwetsbaar de rite of passage hebben gemaakt van een oud naar een nieuw verhaal. Van jongen naar man.

Een van diep aarden in zichzelf. Daarvoor zijn ze afgedaald in het donker. In de kelders van hun bestaan. En zijn vanuit het donker weer diep geworteld terug gekeerd. Om zich samen te verbinden vanuit een hogere energie met elkaar. Waar de mannen elkaar opzochten om thuis te komen.

Een jaar lang trokken ze op met zichzelf en daardoor in volle verbinding met de ander. Hierdoor werd hun oude verhaal opnieuw geschreven en konden ze zich verbinden met hun geschiedenis en werd de geschiedenis grond voor bestaansrecht.

De laatste dag was vandaag waar we vierden dat we uit het donker in het licht zijn gaan staan. Het vuur in onszelf hebben opgehaald.

Een hechte familie die vandaag elkaar hebben losgelaten maar waar ze altijd geworteld blijven met elkaar op een diepere laag dan woorden kunnen beschrijven. Samen hebben ze in alle diepte de reis gemaakt. Voor altijd in onze harten en met de Raafwerk familie verbonden.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven