Vrijblijvend gesprek
een angst meer, ik kies geen schaamte meer, ik kies geen schuld meer, ik kies voor liefde, ik kies voor vrijheid.

Durf jij te kiezen voor wie je werkelijk bent?

blog Nov 10, 2023

Durf jij te kiezen voor wie je werkelijk bent? Licht, jij bent het licht zelf en je hebt elk moment de keuze om deze op jezelf en de wereld te schijnen.

Je kunt kiezen om jezelf niet meer te schamen, aan te passen, schuldig te voelen. Het zijn oude condities waarin je leeft. We maken allemaal fouten en deze kun je jezelf toedichten en verantwoordelijkheid voor nemen als onderdeel van jouw reis hier op aarde. Jij kunt verantwoordelijkheid nemen en kiezen dat je een volgende keer kiest voor compassie, voor volwassenheid, voor waarin je bent gegroeid.

Ook als iemand je erop wijst. Ja dat klopt, en dus? Ik weet mijn fouten en ik leer er van omdat ik durf te kiezen om volop mens te zijn en het volgende keer anders te doen. Er is niets in te brengen wanneer iemand het volledig toe eigent en groeit door de pijn heen.

Ik kies... geen angst meer, ik kies geen schaamte meer, ik kies geen schuld meer, ik kies voor liefde, ik kies voor vrijheid. Zodat ik weer vrij kan ademen in alles wie ik ben en mag zijn. Liefde.

Ik ben liefde, en ik ben op de plek van liefde.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven