Vrijblijvend gesprek
Liefdesenergie. oude beweging. bang om het niet goed te doen. Teleurstelling komt voort uit liefde. Nieuwe beweging.

Fijn om de liefdesenergie te kunnen voelen stromen

mini blog persoonlijke verhalen Apr 07, 2023

Een binnenkomend appje: “ga je nog wielrennen, ik vertrek om 15:00 uur”. Hij weet dat ik in de buurt ben, misschien langs zou komen en we samen kunnen fietsen. Maar ik heb mijn wielrenfiets niet meegenomen en heb zelf anderen plannen. Ik laat weten dat ik niet meer langs kom. Dan volgt er een nieuw berichtje: Wat jammer, ik ben thuis. Een oude reactie komt boven. Ik voel vooral zijn teleurstelling. In mij een steek in mijn borst en ik verhard even om het gevoel van ‘ik ben niet goed genoeg’ niet te voelen. Mezelf te beschermen. We maken een andere afspraak zeggen we via de app. Het is een beweging die we vaker hebben gemaakt samen.

Ik adem diep in en herken de beweging. Dan voel ik zijn uitreiken, zijn verlangen en adem ik in dat de teleurstelling voortkomt uit liefde. Fijn om de liefdesenergie te kunnen voelen stromen en de plaats in te laten nemen van een oude angst om het niet goed te doen. Later appen we nog kort wat over en weer en stuurt hij nog een foto van zichzelf met zijn fietshelm op buiten in de kou. Zo fijn om hem te zien. Mijn vader.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven