Vrijblijvend gesprek
Beweging maken. Lijf heeft de antwoorden. Ego dat wil beschermen. Trauma opgeslagen in het lijf. Ervaring van rust, geluk en blijdschap. zenuwstelsel ontspannen. Oud verhaal naar nieuw verhaal.

Gelukkig heeft het lijf de antwoorden al lang in zich.

blog opleidingen Jan 20, 2023

Waar we vaak zo goed weten hoe het zit maar niet de nieuwe beweging kunnen maken. Omdat we een beweging willen maken vanuit het gestolde stuk. Gelukkig heeft het lijf de antwoorden al lang in zich.

Waar ons ego zo sterk is en ons wil beschermen tegen kwetsuren. Heeft ons lijf de mogelijkheid om een nieuwe beweging te maken. Deze nieuwe beweging is al te vinden in ons lijf. Voordat we trauma oplopen of een andere imprint in ons lijf hebben opgeslagen die ons ten diepste heeft geraakt heeft ons lijf voor het moment van de imprint vaak een andere ervaring gehad zoals rust geluk of blijdschap. Wanneer we met ons lijf terug kunnen naar die staat van zijn waar ons zenuwstelsel ontspannen is kunnen we in deze ontspannenheid ook een trauma of een andere imprint opnieuw beleven en van daar uit helen. Dus waar de geest vasthoudt aan onszelf te beschermen heeft het lijf de mogelijkheid om telkens weer een nieuw verhaal te schrijven. De afgelopen twee dagen van de opleidings lichaamsgericht werken hebben we hier met deze prachtige mensen aan gewerkt om vanuit een oud verhaal, tot een nieuw verhaal te komen zonder al te veel woorden. Ons lijf een nieuwe herinnering mee te geven die wel werkt voor ons.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven