Vrijblijvend gesprek
openen van hete hart. Raken en geraakt worden. Emoties. liefde. Bang.

Het leven brengt je midden in de ervaring

mini blog Apr 07, 2023

Het leven brengt je midden in de ervaring. Het is precies waarvoor we hier zijn. Waar onze ziel niets anders dan de ervaring wil. Wil ons aardse niets liever dan veilig blijven.

Het ontneemt ons de keuze. Veiligheid ontneemt ons de keuze te doorvoelen wat de ziel ons toefluistert. Wat ons hart ons wil laten voelen.

Wat als je een keuze zou hebben in plaats van dat je gevangene bent van de maatregelen die je neemt om maar niet te vallen? Zou je mogen vallen door de lagen van het leven en uitkomen op dat wat je hier te doen hebt. En dat is voluit leven. Ook met krassen en schrammen. Als je deze kunt zien als een simpele ervaring in plaats van falen, ondraaglijk verdriet of dat wat je niet wilt voelen wat zou de keuze zijn die je vandaag zou maken ?

Hoe zou het leven jou mogen dragen als jij je zou laten dragen?

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven