Vrijblijvend gesprek
stroming, de ziel, stilte, natuur, luisteren, missie, loslaten

Jouw lichaam als voertuig van de ziel

blog Feb 10, 2023

Hoe vaak geef je de volledige aandacht aan jezelf? Aan de prachtige ziel die je bent en het levenspad wat je al hebt afgelegd. Jouw prachtige lichaam die al de meters heeft afgelegd op dit pad? Met al haar verhalen en ervaringen. Al haar wijsheid die je het pad wijst van waar de ziel ons heen brengt.
Jouw lichaam is het voertuig van de ziel. Wanneer je durft te luisteren naar de fluisteringen en de bewegingen van het lijf durft te zien, creëer je ruimte in jezelf om echt te luisteren. Om het meer te laten stromen omdat je diep van binnen weet dat jij de stroming zelf bent.

Deze stroming vinden we in de natuur, omdat wij zelf natuur zijn. We zijn niet afgescheiden maar we zijn uit hetzelfde ontstaan, we zijn dezelfde energie. We zijn ontstaan vanuit liefde. Wanneer we durven te verbinden met de Bron, verbinden we weer met onszelf. Het is de plek waar we mogen helen, spelen en transformeren. Het is de plek in ons waar we onszelf diep kunnen reinigen en openstaan voor hoe het leven stroomt. Het is die plek waar we tot rust komen. Het is de plek waar het stroomt en waar de stilte kan ontstaan. Het is de plek waar we verbonden zijn met de natuur in en om ons heen.

Op deze plek in en om onszelf kunnen we voelen wat ons nog dient, wat we mogen loslaten of anders mogen vasthouden. Zodat we in deze puurheid kunnen blijven van wie we zijn en ons kunnen verbinden met het grotere geheel, waar jij onderdeel van bent. Vanuit deze plek mag jij jouw missie gaan leven, omdat je deze door je heen voelt stromen. Je mag je authentieke ware zelf weer ontmoeten, en het is aan jou om jezelf helemaal te verwelkomen. Zodat jij het leven, jezelf en de ander op een nog diepere laag mag ontmoeten

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven