Vrijblijvend gesprek
Verbinding, lijf, afstemming, veiligheid, andere beweging, reguleren, leven volop leven.

Vanuit de verbinding met de ander leren we te verbinden met onszelf

Feb 28, 2023

Vanuit de verbinding met de ander leren we te verbinden met onszelf. Wat we in de vroege verbinding met de ander zijn tegen gekomen, of juist niet zijn tegen gekomen, wordt in het lijf opgeslagen. Ook in ons zenuwstelsel, dat is afgestemd op potentieel gevaar en het jezelf veilig houden. De mate waarin we vroeger geborgenheid en verbinding hebben ervaren in het contact met de ander heeft invloed op de mate waarin je in staat bent jezelf in ogenschijnlijk spannende of stressvolle situaties weer tot rust te brengen, jezelf te reguleren of tot rust te kunnen komen en verbinding met de ander.

Zo worden we dus ook gestuurd door ons lichaam. En niet alleen door onze gedachten. De gedachten of invulling komt eigenlijk pas later, nadat het lichaam al in actie is gekomen. Gelukkig leert je lijf elke dag weer, van nieuwe ervaringen, ontmoetingen, van de rust in jouw lijf, waardoor je in staat bent om samen met jouw lijf in het nu een ander beweging te leren maken.

Bij Raafwerk werken we volop met het lijf. En in de ontmoeting met de ander waar je juist jezelf echt ontmoet. Alles om samen met het lijf in het nu een andere beweging te leren maken. Een beweging om het leven volledig in te ademen en voluit te leven.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven