Vrijblijvend gesprek
Groeien, keuzes, reis, plek innemen, liefde, zelfliefde, bewustwording

Bewuste keuzes maken geeft je vrijheid

blog Nov 21, 2022

BEWUSTE KEUZES MAKEN GEEFT JE VRIJHEID

Ik nodig net iemand uit voor de Triodos Bank, ik ben er geen sponsor van, behalve dan mijn gelden, maar ik ben bij deze bank omdat het investeert in duurzame projecten die bijdragen aan de wereld. En dit is nog wel het allermooiste, achter op je bankpas staat al een prachtig inspirerend bericht.

Bewustwording gaat voor mij ook hier over. Niet alleen bewustwording van je systeem, van je lijf, van je oude overtuigingen etc. Maar bewustwording van wie je bent. Wie wil jij zijn, en ben je bewust van je keuzes en hoe die wel of niet bijdragen aan de wereld, en nog even dichterbij, aan zelfliefde en zelfrespect. Hoe bewuster jij mag zijn over wie je bent, des te meer jij jouw keuzes gaat maken op wat je nodig hebt, die aansluiten bij jouw reis hier.

Stel jezelf eens de vraag wie wil ik zijn? Wat heb ik daarvoor nodig? Dat is echt een hele reis. Want het vraagt trapsgewijs misschien wel van jou veranderingen aan te brengen. Een klein onderdeel is bv een bank kiezen die bij jouw waarden past. Maar ook vrienden die je voeden. Een liefdesrelatie die je laat voelen wat diepe liefde is. Wat voor mens ben je en hoe laat je dat zien in je onderneming of in je werk? Welke voetprint wil je achterlaten hier op aarde en wat wil je nalaten als boodschap? Om hier te komen heb je naar binnen af te reizen en telkens te voelen in je lijf en hart of keuzes kloppen voor jou. Leren plek in te nemen en autonoom te worden. Zodat jij vanuit je eigen kleur jouw leven gaat leiden. En dat is een proces wat niet stilstaat. Het bewustzijn van vandaag is die niet van volgend jaar. Je blijft groeien wanneer jij jezelf toestaat te mogen groeien. En daar passen bewuste keuzes bij. Welke keuze mag je nu als eerste gaan maken omdat je weet dat het tijd is? Wie wil jij zijn?

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven