Vrijblijvend gesprek
aanpassen, afwijzing, lieve jongetje of meisje. perfect maar niet volledig. Afgesplitst. bang om gezien te worden. je te laten zien. verstopt in het donker. licht schijnen op het donker.

In het licht en donker

blog May 06, 2023

Als ik me maar aanpas, het lieve jongetje of meisje ben, dan mag ik terug komen. Dan ben ik de ander niet tot last. Dan wordt er van mij gehouden. Als je jezelf maar lang genoeg aanpast, dan raak je vanzelf afgesplitst van een deel van jou. Het deel dat er niet mag zijn, dat je binnen houdt, dat je niet laat zien. Je probeert perfect te zijn maar je bent dan niet volledig. Bang voor afwijzing, bang om niet terug te mogen komen, bang om niet gezien te worden. En om gezien te worden laat je daarom een deel van jou maar niet zien, onderdrukt, verborgen. Waar het op latere leeftijd vaak nog steeds ligt, verstopt in het donker. Je herhaalt zoals je het ooit zo hebt geleerd. Als je echt gezien wilt worden dan heb je jezelf ook te laten zien. En licht te schijnen op waar het ooit zo donker was.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven