Vrijblijvend gesprek

Mini blog - Buigen

blog mini blog Mar 31, 2022

We stellen het verlangen, de blokkade en een representant voor haar zelf op. Het verlangen en de blokkade rennen achter haar aan. Ze wil alleen maar weg. Na minuten lang ontwijken van haar verlangen en haar blokkade gaat het zelf in de schaduw staan met de rug naar het verlangen en de blokkade toe. Dan komt er rust want achter haar staat haar blokkade het verlangen te blokkeren.

Ik vraag haar op de plek van haar representant te staan. Ik vraag haar om te draaien en op het moment dat ze omdraait, draait haar blokkade ook om. En dan kijkt ze in de ogen van haar moeder.

In de ochtend zei ze nog; ik wil geen moeder. Zo n groot verlangen en zo' n groot gemis. Maar ze vertaalde het in hardheid. In een masker van wegduwen en onbereikbaarheid. Maar als je heel goed keek dan zag je haar kwetsbaarheid en haar grootste verlangen. Wat heb ik je gemist mama..... en als ze dat uitspreekt vallen haar maskers af.... even later na een prachtige opstelling buigt ze.  Voor haar moeder en voor de vrouw in haar. En ze verzacht, ze opent zich....
Volgende week zie ik haar weer bij vrouwenkracht. En hoop ik dat haar verlangen steeds dichterbij komt en dat ze voor zichzelf mag kiezen. Want ook al is haar masker hard, ze zorgde vooral voor anderen. Nu hopelijk steeds meer voor zichzelf ❤️

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de masterclass persoonlijk leiderschap of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven