Vrijblijvend gesprek
Geen regie. het land van ooit. onmacht en oud mechanisme. Leven vanuit autonomie

Ruimte om te gaan leven vanuit autonomie.

mini blog persoonlijke verhalen Apr 07, 2023

We lopen samen op. Hij vertelt direct zijn verhaal over deze week. Vandaag kwam als geroepen. En terwijl de woorden stromen wordt hij steeds kleiner. Steeds meer slachtoffer van zijn eigen verhaal. Hij verdwijnt naar 1983. Een jongeman die zorgt voor zijn zus. Hij verdwijnt in het zorgen.

Nu is hij boos en gefrustreerd. Ik teken een cirkel van 1983. En vraag hem erin te zitten. Een uur zitten we daar. Over ooit en nu. Over geen regie hebben.

Alleen daar zit de sleutel. Leren aannemen wat ooit was op een diepe inademing en contact maken met nu. Vaak denken we dat we in het nu voelen maar het is vaak een reis terug naar ooit. In een seconde ben je op die oude plek. En reageer je als die kleine jongen. Een gevoel van onmacht neemt het over. De stap is leren onderscheiden van het oude mechanisme en nieuwe mogelijkheden. Dan is er ruimte om te gaan leven vanuit autonomie.

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven