Vrijblijvend gesprek

Seksuele energie en manifesteren

kennis lijf Aug 04, 2022

Mag jij vrij bewegen in jouw lijf? Of ben je op je hoede? Wil je liever controle dan je over te geven aan het dansen in het leven? De drukte van het leven haalt ons soms in en we vertrekken daarmee volledig uit ons lijf. De zelfliefde verdwijnt en kritiek voor jezelf en anderen komt er voor terug. Je bent moe en de sprankeling is verloren. Ook in je relatie(s). Maar wat als je weer leert spelen(s)? Je vrij voelt om te dansen en je de energie voelt stromen in heel je lijf. Je volledig vrij leert vrijen met jezelf en de ander? Jij je bewust bent van wie je bent en er volledig van houdt. Zelfliefde en zachtheid je de weg wijst? Wat als jij weer helemaal vrouw mag zijn. Sensueel mag zijn? Wanneer je weer vertrouwt en jezelf overgeeft. Je schouders omlaag en je energie omhoog. Volledig leven in je lijf. Wat als je deze gedachtes zou toelaten? Welke vrouw zou jij dan zijn?

 

Voor iedereen die thuis is in tantra weet dat seksuele energie rondcirkelt in ons hele lichaam, sterker nog wij zijn seksuele energie. En we kunnen al deze energie omzetten naar liefdesenergie. Hartenenergie. Seksuele energie is niets anders dan levensenergie, die via onze ruggengraat en navel gebied door ons lijf verspreidt. Het mooie is dat we deze levensenergie op zoveel verschillende manieren kunnen opwekken. Via sensueel zoenen bv. Waar alle neuronen aangaan in je lichaam. Dansen vanuit je bekken waar onze levenslust zit opgeslagen. Of kundalini yoga waar we levensenergie vrij maken. Zelfs een intiem gesprek waar je elkaar echt kunt zien komt qi, kundalini, seksuele energie vrij. En waarom we dat zo lekker vinden? Omdat we in ware essentie levensenergie zijn. We lekken alleen energie, door in situaties te blijven waarin we hard moeten werken, waar het niet als vanzelf stroomt. Door in werk, relaties of vriendschappen te blijven die ons niet laten stralen maar ons er afgemat laten uitzien, of ons doen laten voelen. Jij staat aan het roer van deze levensenergie in hoe je het leven ontmoet. Kijk maar eens rond, je ziet wie er volop vrijt en vrijuit met zichzelf danst. Wie geniet van het kleine om zich heen en van binnenuit straalt. Seksuele energie is wie wij zijn, het zit dus in ons. We zijn er vaak alleen zo bang voor geworden omdat we het linken aan seks. Wat kan, maar niet hoeft. En over seks gesproken. Wat is het eerste wat je daarbij denkt? Seksuele energie kun je omzetten naar sensualiteit. En sensualiteit gaat over vrij zijn, bewustzijn en zelfliefde. Het is de motor die alles aanslingert. Het houdt je energie hoog en daarmee trek je dingen naar je toe waar je naar verlangt. Seksuele energie staat aan het begin en einde van manifesteren. Zo krachtig is het! En het mooie van dit alles is dat je bewust met jouw lijf het leven in jezelf weer kunt aanwakkeren. Het vuur in jou! In de podcast van deze week neem ik je mee hoe je van seksuele energie naar sensuele energie kunt komen en wat dat met manifesteren te maken heeft.

 

 

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven