Vrijblijvend gesprek
Dans, tantra, ademwerk.

Het ritme van de sensuele vrouw

blog lijf opleidingen Oct 16, 2022

Gisteren en eergisteren dansten we met het ritme van de vrouw tijdens de sensuele vrouw.

Ik vraag overgave van deze prachtige godinnen. Om terug te komen in hun eigen ritme. Voorbij oordelen en patronen. Zodat er ruimte is om te spelen. En Wow wat hebben we gespeeld. Dans, tantra, ademwerk. Het wisselde allemaal af. En dan ontstaat er magie. Alsof er een fee voorbij komt met een stokje vol zelfliefde, vrijheid maar ook volop kracht en zachtheid. Het ritme van de vrouw. Spelen en de weg naar binnen.

Niet met woorden. Al lijken vrouwen graag te praten. Het lichaam brengt ons terug naar onze ware essentie. Ons ritme.
Van geen connectie naar een warm thuis. Van vastzitten naar stromen. Van controle naar overgave en innerlijke kracht. En zoveel meer.

Jouw sensualiteit is jouw vrouwzijn. Jouw geboorterecht. Jouw ritme. Ik kan je voorlopig geen nieuwe sensuele vrouw bieden. Volgend jaar weer. Kijk hoe je weer kunt spelen. Hoe jouw ritme is wanneer je je troep opruimt. En of het lijf je daarbij mag helpen. Ik heb het weer gezien en ervaren. Ons lichaam is de weg terug naar wie we werkelijk zijn.

Jij bent groots. Te groot voor een waakvlam. Durf groots te zijn. Of klein in het rusten. Jij bent een godin en te prachtig om vast te zitten. Speel, lach, huil, onderneem, vertrouw.

Heel veel liefs voor alle prachtige vrouwen

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven