Vrijblijvend gesprek
ontwaakte vrouw

Verbinden met liefde

mini blog Mar 10, 2024

Een ontwaakte vrouw die leeft vanuit haar soulpurpose heeft een helend effect op iedereen om haar heen. Anderen kunnen haar connectie met het goddelijke, haar hart voelen en voelen zich tot haar licht aangetrokken en via haar kunnen ze zich verbinden met hun eigen hart. Ze heeft een bepaalde rust en zachtheid over haar heen dat een helend effect heeft op de ziel. 

In de energie van een ontwaakte vrouw die verbonden is met haar soulpurpose, waarin ze vanuit liefde en waarheid mag leven, ontstaat er een zachte opening in iedereens hart. Je voelt dat je thuiskomt bij liefde.

We komen thuis omdat we vanuit dezelfde liefde zijn ontstaan, en we hier op reis zijn om onszelf weer te herinneren dat we liefde zijn. En alleen als je open staat om haar spirit te ontvangen kun je jezelf openen tot het goddelijke in jou en jezelf transformeren

In de zachtheid van deze energie herinneren we weer wie werkelijk zijn. En dan komen we thuis.

Liefs Sharon

 

 

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven