Vrijblijvend gesprek
onschuld

Mini blog - Vieze handen

mini blog persoonlijke verhalen Feb 21, 2022

 

Ik ken haar al even van een aantal opleidingen. Nu staan we hier buiten op de vlonder. En ze kijkt haar blokkade aan. ‘Het is toch niet alleen mijn vader maar ook mijn man’, zegt ze dan ineens. Dan vraag ik haar, ‘wordt het niet eens tijd om het nest uit te vliegen’?. En dan komt er een zucht. ‘Ja dat wordt het zeker’.
En dan is het tijd om de onschuld te verlaten. Voor het zorgen voor haar ouders. Voor het niet meer schuldig voelen dat ze voor zichzelf kiest. Ze loopt het gras op en graaft haar handen in het natte zand. De plek waar ze uit de onschuld stapt en vieze handen maakt. Waar ze volwassen wordt en verantwoordelijkheid neemt. En loopt dan terug naar haar nest en laat haar handen zien. ‘Wil je mij liefdevol blijven aankijken als ik mijn eigen leven leidt’?, vraagt ze aan haar man en vader. Ze ademt nog eens diep in en loopt dan terug naar binnen. Op haar nieuwe tijdslijn....

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven