Vrijblijvend gesprek
lijf, vrij, energie, stromen, kracht. staan voor wie jij bent

Maar wat als het gaat over gaan staan voor wie je bent?

blog opleidingen persoonlijke verhalen Apr 11, 2023
Gisteren stuurt Marijn van Luijk mij deze foto toe. Na elke dag als iedereen is vertrokken dansen we met elkaar en vinden elkaar daarna ook om de dag door te spreken.

Vandaag ging het over een mooi moment in de supervisie waar een deelnemer de vraag inbracht over het nog lastig vinden om lichaamswerk in te brengen. Het andere ken ik zo goed, zegt ze. En blijf ik in het veilige. En misschien verwachten ze dat niet van mij. Maar wat als het niet gaat over dat je lichaamswerk lastig vind zeg ik haar. Ik zie haar namelijk in de opleiding prachtig werken. Maar als het gaat over gaan staan voor wie je bent. Wat als je de kracht van wie je al bent de wereld in mag brengen? Dan moet je ook in het ongemak kunnen blijven dat de kans op afwijzing er is. Omdat met kleur komt smaak kijken. Wat als je je gaat uitspreken en je naar buiten komt met alles wie je bent?

Wat was een moment dat je je minder bezig hield met wat mensen van je dachten? Dan gaan we terug in het lijf naar het moment dat ze de kracht in haar nog voluit liet stromen en komen we uit op “stok schoenen” op het liedje van Tina Turner. Daar op de pumps van haar moeder danst ze en entertaint ze. Daar kijkt ze nog door haar eigen ogen naar zichzelf. De tranen stromen een rivier naar huis. En terwijl ze thuis komt en het kleine meisje in haar weer vrij mag spelen zie ik haar hele lijf vol energie voorwaarts gaan. Het is tijd! Enjoy the ride prachtig mens.


 

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de jaaropleiding 'Verbinden met jezelf en de ander' of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven