Vrijblijvend gesprek

Wat is persoonlijk leiderschap?

blog kennis Apr 05, 2022
Wat een mooie driedaagse masterclass persoonlijk leiderschap was het vorige week. Met o zo dappere deelnemers die hun vertrouwen gaven aan Raafwerk en met alle kwetsbaarheid in drie dagen stappen hebben gezet naar hun verlangen en naar het leven van hun eigen waarheid.
 
Na de eerste dag hard werken was het op dag twee bij de deelnemers zo mooi te zien hoe meer vrij zijn en het onthullen van je eigen waarheid er uit ziet.
Gezichten die zachter zijn. Het bewegen dat uitbundiger, losser en vrijer is. Dat er meer gelachen wordt en dat men kwetsbaar mag en durft te zijn. Meer in verbinding met zichzelf en de ander.
Het leven dat letterlijk meer wordt ingeademd en het kiezen voor liefde boven angst door steeds weer de moed op te brengen om geraakt te worden en vanuit liefde alles in te ademen, ook daar waar het soms zo’n pijn doet. En de energie die dan ontstaat is er een van liefde, vertrouwen, kracht en plezier.

De deelnemers zijn vorige week uit hun onschuld gekomen door letterlijk vieze handen te maken. In de masterclass hebben de deelnemers met verschillende systemische opstellingen ervaren hoe men zichzelf klein houdt of steeds het donker blijft zoeken om het eigen leven niet volledig te leven. Hoe men op de verkeerde plek is gaan staan in het eigen systeem en een verantwoordelijkheid of last is gaan dragen die bij de ander hoort. En wat men voor het eigen verlangen zet om zichzelf "veilig te houden" waardoor geen invulling aan het eigen verlangen hoeft te worden gegeven.


De drie dagen van de masterclass persoonlijk leiderschap gingen over durven zijn wie je bent. Jezelf kennen. Jouw waarheid onthullen, leven en spreken. Om vanuit daar leiding te geven aan jezelf, je professie en je leven.
In de masterclass leren en ervaren de deelnemers door verschillende (boks) oefeningen wanneer ze in en uit verbinding zijn met zichzelf en de ander. En hoe zichzelf opnieuw te verbinden op het moment dat ze uit verbinding zijn of gaan. Daarbij is het lijf steeds weer de richtingaanwijzer en gids. De gids in wat achter mag blijven en de richtingaanwijzer richting jouw verlangen.

Dank jullie wel deelnemers, dat wij met jullie mee op reis mochten.

Marijn van Luijk

Maak ook jouw persoonlijke reis

Wil jij ook stappen zetten in jouw leiderschap of persoonlijke ontwikkeling voel je dan ook heel erg welkom in de masterclass persoonlijk leiderschap of kijk bij ons andere aanbod wat het beste bij je past. Maar je kan natuurlijk ook contact opnemen en dan spreek je een van ons persoonlijk.

Neem contact met ons op
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt

06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven