CRKBO geregistreerde instelling

Raafwerk is een CRKBO geregistreerde instelling. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs

C O N T A C T 

Voel je heel erg welkom om al je vragen te stellen en je verhalen te delen. Je kunt direct contact met ons opnemen via [email protected] of 0619900195 of vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op. 

Leuk van je te horen!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

E T I S C H E  C O D E 

We nemen ons vak en onze impact heel erg serieus en gaan hier zorgvuldig mee om. 

L E E S

P R I V A C Y

Lees hier meer over de Privacy verklaring van Raafwerk Opleiding en Ontwikkeling

L E E S

A L G E M E E N

Lees hier meer over de algemene voorwaarden van Raafwerk Opleiding en Ontwikkeling

L E E S

K L A C H T E N 

Lees hier meer over de klachtenregeling van Raafwerk Opleiding en Ontwikkeling

L E E S

 

Een jaar geleden las ik een post van Sharon op LinkedIn. Zo krachtig, zo treffend. Daarmee stond mijn besluit vast. Bij Sharon/Raafwerk wil ik een cursus/training volgen. De cursus Persoonlijk Leiderschap heeft mij alles en meer gebracht. Verbinding en een gevoel van thuiskomen. In een omgeving en groep waarbij ik mij veilig voelde en liefdevol ontvangen. Voldoende ruimte om het eigen stuk bespreekbaar te maken. Ongeacht het feit dat we samen in een groep zaten. Iedereen was even belangrijk. Iedereen kreeg dezelfde onvoorwaardelijke aandacht. Dank je wel lieve Sharon. We zien elkaar in de toekomst vast nog een keer. 

-Moniek Kremer-
 

Morning podcast

Elke maandag, woensdag en vrijdag verrassen we jullie met de mooiste podcasts over lijfgericht werken, systemisch werk, persoonlijk leiderschap,  manifesteren en het beste uit jezelf en je business halen. 

Luister