De Raaf, een symbolisch teken voor het vertellen van een verhaal, innerlijke vrijheid &  beweging.  

Bij Raafwerk leer je de taal van je ziel te verstaan en te verbinden aan de levenshouding die je hebt aangenomen vanuit jouw systeem, oude overtuigingen, patronen, verstrikkingen en maskers. Met als vertrekpunt ons lijf. 

 De Raaf kent de polariteit van het leven, lichtheid en zwaarte. Raafwerk is een plek om deze polariteiten te omarmen, in contact te komen met jezelf, gemak in ongemak te ervaren en je lijf als ingang en voedingsbodem te zien tot groei. Om te kunnen en durven leven vanuit autonomie.

We ontmoeten elkaar vanuit een eeuwenoude kennis waarbij lichaam en hoofd samen komen. Vanuit de ontmoeting maken we samen de beweging in praktijk- en ervaringsgerichte opleidingen en trainingen waarbij transactionele analyse (TA), systemisch werk, NLP, en (emotioneel) lichaamswerk de leidraad zijn.

We bieden je een veilige plek waar jij je welkom voelt om te mogen zijn wie je bent. Raafwerk ontmoet jou graag! Voel je welkom!

Ik wil graag contact

Onze mensen

Lees verhalen vanuit het hart geschreven en reis even mee met alsof je erbij bent

Naar onze mensen

Ervaringen

Lees hier reviews van deelnemers die vertellen over hun ervaring en laat je inspireren

Naar ervaringen

Podcast

Elke woensdag en staat er een inspirerende Raafwerk podcast voor je klaar

Luister de podcast

Projecten

Zie hier de mooie bedrijven met wie we samen mochten werken incompany

Naar onze projecten
Haar unieke manier waarop zij iedereen benaderd is vol van passie en liefde voor de mens en het leven. 

Ik heb Sharon als een toegewijde, liefdevolle, grappige en authentieke trainster ervaren.Haar unieke manier waarop zij iedereen benaderd is vol van passie en liefde voor de mens en het leven.
Door haar eigen kwetsbaarheid te laten zien en je mee te nemen in persoonlijke verhalen over haar verleden, haar liefdevolle man en haar grote liefde voor haar dochter Raafje, creëert zij een veilige (thuis)omgeving. Je krijgt het gevoel haar écht te mogen leren kennen.

Zij is sterk en zacht tegelijkertijd en weet op een intuïtieve manier op alle verhalen en situaties de juiste woorden te vinden en rake vragen te stellen.
Ik ben enorm geïnspireerd door haar en hoe zij naar de mens en het leven kijkt. Iedereen die bezig is met het lijf, zou de opleiding tot lijfgericht coach/trainer bij Raafwerk moeten volgen.

Tijdens de opleiding leg jij je eigen weg af waardoor deze opleiding voor jezelf van enorm toegevoegde waarde is. Je krijgt o.a. inzichten in je eigen patronen, je maskers en je eigen emoties die je van anderen heb overgenomen en waar je altijd van dacht dat deze emoties/gevoelens van jou zijn. Ik kan niet wachten totdat ik het geleerde in de praktijk mag toepassen en andere in hun weg mag begeleiden.
Daarnaast heeft de opleiding ervoor gezorgd dat mijn eigen yogalessen een 'Sharon like' kleur hebben gekregen: nog meer luisteren naar, kijken naar en voelen van je lijf! Op naar de opleiding systemisch werk bij Raafwerk! Fiona Muller

Lees meer ervaringen