Vrijblijvend gesprek

Over Raafwerk

Groeien

vanuit holistisch oogpunt

 

Bij Raafwerk bekijken we groei vanuit een holistisch oogpunt. We begrijpen maar al te goed dat we het nodig hebben om dingen te begrijpen. Tegelijkertijd gaan we ook uit van de wijsheid van ons lijf en vooral het ervaren en beleven daarvan. We geloven dat ons lichaam ingang is tot verdieping. Want onze levenshouding laat ons levensverhaal zien. Daar eerst naar leren luisteren voordat we het willen begrijpen vanuit oude overtuigingen, patronen en boodschappen. 

 

Jouw waarheid

in contact met jezelf


Vanuit hier zoeken we samen de beweging en verdieping op. Want Raafwerk is een plek waar het gaat om autonomie en voorwaarts gaan om je leven vrij te leven. Jouw waarheid te voelen en spreken. Niet alleen vanuit het lijf, maar ook vanuit de ziel. Vanuit de stilte in jou.

De Raaf

laat je ontmoeten


De opleidingen en cursussen worden verder gekleurd door systemisch werk, NLP en Transactionele Analyse en een mix van oosterse en westerse filosofie.
 
We bieden je een veilige plek waar jij je welkom voelt om te mogen zijn wie je bent. Raafwerk ontmoet jou graag! 

Onze mensen


Wij zijn bevlogen in ons vak en delen dezelfde visie over het lijf en zingeving. En gelukkig hebben we allemaal onze eigen kleur.

Lees meer

Onze plek


Een plek om thuis te komen. Van buiten naar binnen te keren in het groen. Waar je wandelt, danst en aan het kampvuur zit. Waar je verhalen deelt en de stilte vindt in de natuur.

BEZOEKADRES

St.Michielsgestelseweg 22
5261 NH Vught
06-19900195

INSPIRATIEBRIEF

Schrijf je in voor de gratis maandelijkse inspiratiebrief.

Inschrijven