Vrijblijvend gesprek

Online opleidingen 

 

The way forward

 

The way forward is de weg naar verdieping in jezelf, in jouw relaties en het manifesteren van jouw multifunctionele leven en ondernemerschap. Laat je meenemen in onze praktische en verdiepende  opleidingen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Premium Breath and Bodywork

Meditatie begeleiding

Masterclass Holistic Breathwork


Met de master Holistic Breath helpen we je verdiepen en begeleiden in de adem en het levensverhaal opgeslagen in het lichaam. Je leert hoe vanuit stevig begeleiderschap jezelf en de ander te begeleiden. De stevigheid geeft jezelf de rust en de ander de ruimte voor overgave in de ademreizen die je maakt. Je leert verschillende  ademtechnieken en mogelijkheden om verdiepend te werken op geest, lichaam en zielsniveau.  

JA, zet mij op de wachtlijst
Meditatie begeleiding

Ademwerk & Innerlijk kind


Je leert alles om direct de diepte in te gaan door te werken met ademwerk en het defenisiemechanismen van het innerlijk kind. Je leert verdieping te vinden op bewuste en onbewuste lagen. Om in de meditatieve staat van ademwerk te blijven is het van belang om te herkennen op welke laag de cliënt(e) is. Je leert werken in en uit trance, rake vragen te stellen en lichaamswerk toe te passen welke je cliënt(e) helpen om uiteindelijk weer een nieuwe beweging in het hier en nu te maken. Je leert daarin ook alles over stem, timing, stevigheid en afstemmen. 

ENJOY

Persoonlijke reizen

Meditatie begeleiding

Zelfliefde 

 
Je leert jezelf liefhebben en vol in je kracht te staan vanuit zachtheid en zelfvertrouwen. Jezelf liefhebben is een plek waar je jezelf aankijkt in volledigheid in plaats van volmaakt te willen zijn. Dat je mag leven vanuit alles wat er in jou leeft. Maar ook dat je jezelf vergeeft, jezelf in alle zachtheid vooruit beweegt, jezelf begrenst en anderen en dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven. Daarin mag jij jouw innerlijk kind aankijken en helen vanuit liefde. Zodat je je vrij voelt om jouw waarheid te voelen, spreken en leven  in verbinding met jezelf en anderen.

JA, zet mij op de wachtlijst
Meditatie begeleiding

Thuiskomen in je relatie

Een relatie waar je veilig bent en je de meest trouwe versie van en aan jezelf mag zijn. Waar je mag landen en uitgedaagd wordt. Waar je mag liefhebben en er een liefdevolle plek is voor jou. Waar houden van en verliefdheid naast elkaar mogen staan en waar je elkaar echt wilt zien, ook in een druk gezin of na langer bij elkaar te zijn.

Je leert vol aanwezig te zijn in de relatie met jezelf en in relatie met de ander. Het is een weg van verbinden, leren blijven en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens en die van de ander. Het nodigt je uit om een diepe relatie aan te gaan, waar je samen mag groeien, spelen, genieten en leren van elkaar. Een relatie vol intimiteit en liefde waar je ontwaakt in je vrouwelijke en mannelijke energie. 

 

JA, zet mij op de wachtlijst

Of een van de coach / business programmma's

Groep mensen voor huis op retraite

Creatieve en verdiepende programma's ontwikkelen


Tijdens het programma leer je alles over creativiteit en verdieping binnen programma's creëeren. Korte en langere programma's, live en online. Je creëert je eigen snoepwinkel en zorgt ervoor dat het programma een balans is tussen rust en energie, ruimte, diverse werkvormen en verdieping.

JA, zet mij op de wachtlijst
Meditatie begeleiding

Masterclass Sales


Zo enthousiast zijn over jouw product dat jij zelf klant zou willen zijn. En laten we het woord product vervangen door het woord ervaring. Want dat is precies waar mensen naar opzoek zijn. Je leert hoe je vanuit rust en passie jouw ervaring kunt overbrengen vanuit je hart, zodat je het hart en verlangen van de ander raakt.  Sales gaat in eerste instantie over de verbinding die ontstaat tussen mensen. Als die er is, dan kan de ander vanuit verbinding en vertrouwen een JA geven. Je leert werken met ritme, stem, afstemmen en energie. En ook over woordkeuze en aansluiten. Zodat je een volle JA creëert. 

JA, zet mij op de wachtlijst

Premium business programmma's

Meditatie begeleiding

Master jouw trainerschap in 7 dagen


Meesterschap in begeleiden is weten hoe je door jouw senioriteit vertrouwen geeft aan jouw deelnemers. Je leert hoe jij jouw volheid in meesterschap en begeleiderschap creëert. Je leert onder meer daarin stevig kaderen, groepsdynamieken meester worden maar ook meester te worden hoe je in een korte tijd van deelnemers een hechte groep maakt die in volle overgave het proces in stappen. Waarin jij leidend bent maar ook door jouw authenticiteit vol jezelf kunt zijn. Juist jezelf bent! Het vraagt lef, inzicht, kennis, stevigheid en liefdevol begeleiden. 

JA, zet mij op de wachtlijst
Meditatie begeleiding

Masterclass Intensive
Scale your business


Scale your business leert je jouw bedrijf in transitie te brengen en er een groeiend authentiek en succesvol bedrijf van te maken. Ik leer je alles over hoe ik mijn bedrijf heb laten groeien van 1 opleiding naar 15+ opleidingen en programma's live en online.

Welke keuzes je kunt maken om wel of niet met een team te werken, en deel daarin alle successen en fouten die ik heb gemaakt. Maar ook hoe het mij andere keuzes heeft laten maken die zorgen voor meer ruimte en groei. En het belangrijkste is dat ik je leer werken om doelen om te zetten in omzet in plaats van in dromen. 

JA, zet mij op de wachtlijst
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven