Vrijblijvend gesprek

 

Wil je weten hoe ik mijn bedrijf zou opbouwen als ik helemaal opnieuw zou beginnen?


Het starten van mijn (online) bedrijf heeft mijn leven op zo’n oprechte, drastische en prachtige manier veranderd en zin gegeven...

Dat ik alleen maar wil delen hoe ik vanaf 0 een bedrijf met een omzet van 7 cijfers opbouwde, met 20.000+ studenten, een succesvolle podcast startte in een 30 urige werkweek.

Van een gepassioneerde coach/trainer/therapeut naar het leiden van een succesvolle business waarin we duizenden ondernemers hebben geholpen om het leven te creëren waar ze van droomden. En dat gebeurde niet van de een op de andere dag....

Het was een deep dive met ups and downs waarvan ik soms twijfelde of ik wel succesvol zou worden. 

Maar was het de moeite waard?

 

Luister en bepaal zelf....

Meld je hieronder aan en ik stuur je mijn meest waardevolle podcastaflevering over hoe ik mijn bedrijf zou laten groeien als ik helemaal opnieuw moest beginnen, zodat jij sneller kunt groeien dan ik deed!

Dank je wel! It is in your emailmail box

Marijn van Luijk

 

Voor alle creatievelingen

Voor jou als je een diepe duik wilt maken

Voor jou als je echt vrij wilt leven en ondernemen

 

In vrijheid leven en ondernemen

Afgelopen 20 jaar heb ik 22.000 + creatievelingen, coaches en ondernemers begeleid in hun persoonlijke, professionele en business ontwikkeling en een toonaangevend opleidingsinstituut opgebouwd. Toen veranderde er iets in mij. Ik wilde mijn vrijheid terug. Ik opende mijn online deuren. Ik wilde ondernemen onder mijn voorwaarden en in mijn tijd en flow. 

Binnen een week had ik mijn eerste online klanten. Binnen één maand had ik mijn eerste programma uitverkocht met klanten die net zoals jij voluit voorwaarts willen gaan en in zichzelf willen investeren.

Zodat ze vanuit spelen hun leven en business kunnen leiden. 

Want als je durft te spelen hoeft het niet perfect te zijn en ga je het gewoon doen! 

 

Autonomie en Business

Kan je spelen (autonoom zijn) en nog steeds succesvol zijn? Niet mee willen doen met de hustle en tijd hebben voor jezelf en je gezin? Het antwoord wat ik daarop heb gekregen in mijn business is JA. Het heeft alles te maken met strategie, creativiteit, vertrouwen en een ultieme mindset.

Vanuit mijn ervaring als trainer en coach help ik creatievelingen om voluit en krachtig hun plek in te nemen in hun leven en business. Mijn methode is strategie naast mindset te zetten. Want vanuit deze plek kan je spelen en ga je ook echt doen voorbij overtuigingen en oude gewoonten.

Het is deze manier van werken die je terugziet in de Raafwerk Business School. 

- Sharon-

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven