Vrijblijvend gesprek

Team Raafwerk

WE PRACTICE MORE THAN WE PREACH

Wij gaan je telkens voor

We zijn een team van therapeuten, begeleiders, ademwerkers en soundhealers. Samen delen we dezelfde visie. Via het lijf weer te verbinden met ons ware zelf, de ander en de wereld om ons heen. We delen onze 20 jaar ervaring graag samen met jou. Voel je heel erg welkom

SHARON HANEGRAAF

Liever volledig dan volmaakt

Mijn naam is Sharon Hanegraaf, getrouwd met Justin, moeder van Raafje en Veder en eigenaar van Raafwerk.

Raafwerk is geboren vanuit het verlangen om via de beweging van het lijf een verdiepende en helende beweging te maken. In beweging naar een volledig leven, voorbij aan diep gewortelde patronen, overtuigingen en maskers. Thuiskomen bij wie je werkelijk bent, jouw eigen waarheid gaan leven en spreken en daar ook verantwoordelijkheid voor nemen. Elke dag weer mag ik gids en getuige zijn, soms in zachtheid een andere keer wat rauwer. En altijd met humor. Na bijna 20 jaar nog elke dag dankbaar dat ik mee mag reizen. Als begeleider en yogadocente deel ik je mijn liefde voor het lijf via yoga, meditatie, ademwerk, soundhealing, reiki, lichaamswerk en meer om je te laten blijven bij wie je bent en alles wat er is.

Voel je heel erg welkom.

Sharon Hanegraaf
Marijn van Luijk

 

MARIJN VAN LUIJK

Raken en geraakt worden

Mijn naam is Marijn. Zowel in mijn werk als privé vind ik het heel bijzonder wanneer ik geraakt word door de ander of iets in de ander mag raken. Dat gebeurt vaak door de kleinste dingen, een blik, een aanraking, een woord of juist de stilte, een innerlijk vuur dat aangewakkerd wordt, in het verzachten, in humor. Ieder loopt zijn eigen pad en in zo’n bijzonder moment loop je soms ongemerkt een heel klein stukje samen op.

Dat raken en geraakt worden voel je in het lijf, in het hart. Omdat antwoorden niet in het hoofd maar in het lijf te vinden zijn ben ik bij Raafwerk gekomen. Bij Raafwerk kom je thuis, thuis in het lijf, elke keer weer. Het lijf geeft je richting en wijst je de weg naar vrijheid. Daarop leren durven vertrouwen, dat gun ik iedereen. En ik loop graag een stukje met je daarin op.

Ik woon samen met Maartje in Haarlem en ben vader van drie prachtige kinderen Tijn, Faas en Saar. Het voelt als een voorrecht om zo dicht bij de zee te wonen die elke keer weer magisch is voor mij.

Josie Smeets

Verbinden is de sleutel

Verbinding is voor mij de sleutel naar een leven van innerlijke vrijheid. Verbinding met je lichaam,je adem, je hart en je ziel. Verbinden met jouw levensverhaal, met elk deel van jezelf zodat je niet meer gebonden bent aan oude patronen en overtuigingen en thuis kan komen bij jezelf. Het is vanuit die verbinding met jezelf dat je ook echt kunt verbinden met de ander. 

Ik vind het prachtig hoe we hier bij Raafwerk via het lijf en de adem de weg naar binnen vinden zodat je een nieuwe beweging naar buiten kunt maken. Ik ben dankbaar om samen met dit fantastische team bedding te mogen geven aan jouw innerlijke reis.

Samen met mijn vriend Rob, mijn dochter Fay en zoontje Len wonen we aan de rand van het bos. De natuur, yoga en dans is voor mij de manier om te verbinden met mezelf.

BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven