Vrijblijvend gesprek

"What you seek is seeking you." - Rumi

Ervaringen Deelnemers

CRITICAL CONTRACT 

GRATIS DOWNLOAD

De KEY Essential voor het snel verdiepen van je begeleiderschap in ademwerk. Zodat jouw klanten opgelucht, zacht en krachtig de deur uit lopen en jou als authoriteit in je vak zien. 

Wat


Het is onze missie om jouw grootste potentieel te realiseren zodat jij jouw gave kunt gebruiken om de wereld te veranderen vanuit autonomie.

Wat je leert bij Raafwerk is gebaseerd op 20 jaar ervaring. Train en verdiep jezelf met de leiders op het gebied van ademwerk, lichaamswerk en systemisch werk¬†in zelfontwikkeling, skills en strategie√ęn om steeds meer in alignment te komen met wie je bent en waar je wilt zijn. En dit met de wereld te delen.

De opleidingen zijn meer dan een opleiding alleen. Je stapt midden in een ervaring. Alle programma's zijn complementair aan elkaar en vanuit een eeuwenoude wijsheid en nieuwe inzichten opgebouwd om thuis te kunnen komen in jouw verhaal en lijf. 

Hoe


Je stapt in een reis waarin we direct met je de diepte ingaan, we ervaren door hikes, zweethutsessies, opstellingen, ademwerk, boksen en veel meer. We geven je een unieke en diep transformerende innerlijke reis en ervaring die je helpen een blijvende beweging te maken. 

Waar we hard werken, nog harder lachen en waar je hart wordt geopend en je lijf en geest in balans komen.

Door jouw binnenwereld te onderzoeken en de wijsheid van jouw lichaam daarin mee te nemen leer je vanuit jouw ware essentie het leven volop aan te gaan.

Ervaringen Deelnemers

Waar


De Development opleidingen bij Raafwerk zijn diep innerlijke transitiereizen die je maakt in de stilte en wijsheid van de natuur waarin je mag thuiskomen, rusten en opladen. Midden in de prachtige natuur herinneren wij jou eraan wie je werkelijk bent.

Jij vind de rust om rond te dwalen, van het kampvuur te genieten en simpelweg te zijn, terug te trekken, te landen en energie op te laden.

Development School


Er is momenteel een wachtlijst voor alle live development opleidingen.

Wanneer je je inschrijft op de wachtlijst krijg je bericht wanneer je er weer bij kunt zijn!

Succesvolle mensen delen 1 krachtige eigenschap. Drive! voor zelfontwikkeling, groei en vooruitgang om hun doelen te bereiken en te behouden. 

Vanuit 20 jaar ervaring  helpen wij je verdiepen in jezelf, jouw vakgebied en business. Je maakt diepe mindset en body shifts om vanuit jouw waarheid te leven, begeleiden en ondernemen. 

Ervaringen Deelnemers
Meditatie begeleiding

Ademwerk & het Innerlijk Kind Online


Leer werken op de diepe lagen van het innerlijke kind tijdens ademwerk en leer alles over lichaamswerk, holdingspace, stem, contract, innerlijk kind en aannemen tijdens ademwerk, trance, liefdesenergie en de overgangen naar een helende beweging. 

LETS DIVE
Meditatie begeleiding

Ademwerk & het Familiesysteem
Online

 

Ben je op zoek naar systemisch werk maar wil je het niet vanuit het hoofd maar vanuit het lijf en de adem ervaren en dus direct integreren? Deze transformerende opleiding brengt ademwerk, lichaamswerk en systemisch werk samen. Je maakt een deep dive in je systeem door te werken met de adem. Wat zorgt voor een diep innerlijk weten op celniveau. Je komt thuis op harts, lichaams en zielsniveau.

Meditatie begeleiding

Sensuele Vrouw


De sensuele vrouw is  een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw vrouwzijn. We beleven volop het lijf tijdens deze intense dagen.

LETS RISE
Meditatie begeleiding

Verbinden met jezelf en de ander


In ons jaarprogramma krijg jij een diep inzicht in wie jij bent waardoor jij jezelf op een diepere laag kunt verbinden met de ander. Je maakt een mooie reis waarin je thuis komt in je verhaal en lijf. Het is een reis waar je jezelf gaat ontmoeten op elke laag en eenzelfde laag ook de ander leert ontmoeten of begeleiden. We werken lichaamsgericht en systemisch.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Ademwerk


De gecertificeerde tweedaagse ademwerk training is een ademcoach opleiding die je leert diep transformerende reizen naar binnen te begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Masterclass Breath and Bodywork


Tijdens de gecertificeerde 4  daagse Master Breath and Bodywork Ademcoachopleiding leer je diverse adem en lichaamsgerichte methodieken die je helpen je via de adem en beweging in het lichaam het lichaam vrij te ademen voor een gebalanceerd leven. Je leert onder meer werken met en op het zenuwstelsel, verbonden adem en accupressuurpunten voor lichaamsgerichte therapie. 

Benieuwd
INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven