Vrijblijvend gesprek

"What you seek is seeking you." - Rumi

Wat


Het is onze missie om jouw grootste potentieel te realiseren zodat jij jouw gave kunt gebruiken om de wereld te veranderen vanuit autonomie.

Wat je leert bij Raafwerk is gebaseerd op 20 jaar ervaring. Train met de leiders op het gebied van adem, lichaams- en systemisch werk en laat je persoonlijk leiden naar verdieping en meesterschap.


De opleidingen en transitiereizen zijn voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De opleidingen zijn meer dan een opleiding alleen. Je stapt midden in een ervaring. 

Bij Raafwerk is lichaamswerk de basis. De opleidingen zijn gericht op ademwerk, lichaamswerk en systemisch werk. Alle programma's zijn complementair aan elkaar en vanuit een eeuwenoude wijsheid en nieuwe inzichten opgebouwd om thuis te kunnen komen in jouw verhaal en lijf. 

 

Hoe


Je stapt in een reis waarin we direct met je de diepte ingaan, we ervaren door hikes, zweethutsessies, opstellingen, ademwerk, boksen en veel meer. We geven je een unieke en diep transformerende innerlijke reis en ervaring die je helpen een blijvende beweging te maken. Zowel persoonlijk als professioneel. Waar we hard werken, nog harder lachen en waar je hart wordt geopend en je lijf en geest in balans komen.

Door jouw binnenwereld te onderzoeken en de wijsheid van jouw lichaam daarin mee te nemen leer je vanuit jouw ware essentie het leven volop aan te gaan.

Waar


De opleidingen bij Raafwerk zijn diep innerlijke transitiereizen die je maakt in de stilte en wijsheid van de natuur waarin je mag thuiskomen, rusten en opladen. Midden in de prachtige natuur herinneren wij jou eraan wie je werkelijk bent. Jij  vind de rust om rond te dwalen, van het kampvuur te genieten en simpelweg te zijn.

Het thuiskomen bij jezelf en de ander vinden hier de weg in de stilte en de aandacht die de opleidingen vraagt nodigt je uit om je in de natuur terug te trekken om alles te laten landen en energie op te laden.

Meditatie begeleiding

Verbinden met jezelf en de ander


In ons jaarprogramma krijg jij een diep inzicht in wie jij bent waardoor jij jezelf op een diepere laag kunt verbinden met de ander. Je maakt een mooie reis waarin je thuis komt in je verhaal en lijf. Het is een reis waar je jezelf gaat ontmoeten op elke laag en eenzelfde laag ook de ander leert ontmoeten of begeleiden. We werken lichaamsgericht, systemisch en met Transactionele Analyse.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Masterclass Breath and Bodywork


Tijdens de gecertificeerde 6  daagse Master Breath and Bodywork Ademcoachopleiding leer je diverse adem en lichaamsgerichte methodieken die je helpen je via de adem en beweging in het lichaam het lichaam vrij te ademen voor een gebalanceerd leven. Je leert onder meer werken met en op het zenuwstelsel, verbonden adem en accupressuurpunten voor lichaamsgerichte therapie. 

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Ademwerk


De gecertificeerde tweedaagse ademwerk training is een ademcoach opleiding die je leert diep transformerende reizen naar binnen te begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Sensuele Vrouw


De sensuele vrouw is  een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw vrouwzijn. We beleven volop het lijf tijdens deze intense dagen.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Vrouwenkracht


Kom thuis in jouw vrouwenlijn en voel daarin jouw eigen kracht en zachtheid. Tijdens vrouwenkracht werken we veel met het lijf en in het systemische veld.

Benieuwd
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven