Vrijblijvend gesprek

Opleidingen

 

De basis van Raafwerk

We kijken graag met je mee wat voor jou passend is. De basis van Raafwerk is het jaarprogramma Verbinden met jezelf en de ander. Vanuit hier stromen veel deelnemers door naar 'Lichaamsgericht Werken' . 

Iedereen volgt zijn eigen reis, voel je heel erg welkom om samen te kijken hoe jouw reis bij Raafwerk eruit ziet.

laten we kennismaken
Meditatie begeleiding

Verbinden met jezelf en de ander


In ons jaarprogramma krijg jij een diep inzicht in wie jij bent waardoor jij jezelf op een diepere laag kunt verbinden met de ander. Je maakt een mooie reis waarin je thuis komt in je verhaal en lijf. Het is een reis waar je jezelf gaat ontmoeten op elke laag en eenzelfde laag ook de ander leert ontmoeten of begeleiden. We werken lichaamsgericht, systemisch en met Transactionele Analyse.

Benieuwd
Groep mensen voor huis op retraite

Lichaamsgericht Werken


In de opleiding Lichaamsgericht Werken leer je (weer) de beweging vanuit het lijf te maken. Je leert te luisteren naar wat jouw lijf je vertellen wilt en je wordt bewust van hoe jouw lichaam reageert in het contact met de ander. Je leert vertragen en aanwezig te zijn in je lichaam zodat je echt met aandacht bij jezelf kunt blijven en daarmee ook bij de ander.

Benieuwd
Meditatie trainingen

Systemisch Werken


Met de Systemisch Werken vanuit de ziel & ancestors opleiding krijg je zicht op de dynamieken van jouw systeem en leer je wat jouw eigen, unieke plek is. Op die plek ontvang je de bedding die essentieel is voor hoe jij je leven vorm geeft. Want pas als je op die plek staat kan jij echt jouw eigen keuzes gaan maken, afgestemd en in lijn met jouw ware zelf.

 

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Trainersopleiding Online

Je leert op een verdiepende en authentieke wijze een programma te ontwikkelen en uit te voeren op identiteitsniveau. Daarin delen we niet alleen kennis maar dagen we je vooral uit voor te gaan in het proces van je deelnemers zodat je een veilige en uitdagende leeromgeving creëert waar alles er mag zijn.

Binnenkort
Meditatie begeleiding

Masterclass Breath and Bodywork


Tijdens de gecertificeerde 4 daagse ademcoach opleiding leer je diverse adem en lichaamsgerichte methodieken die je helpen je via de adem en  beweging in het lichaam het lichaam vrij te ademen voor een gebalanceerd leven. Je leert onder meer werken met en op het zenuwstelsel voor lichaamsgerichte therapie. 

Benieuwd
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven