Vrijblijvend gesprek

Innerjourneys

 

EXPERIENCE THE UNEXPECTED

De master opleidingen bij Raafwerk zijn diep innerlijke transitiereizen die je maakt in de stilte en wijsheid van de natuur waarin je mag thuiskomen, rusten en opladen. Onze nieuwe master programma's zijn ontwikkeld voor iedereen die zich in relatie tot zichzelf en de ander wil verdiepen vanuit hoofd, hart en lijf, zowel persoonlijk als professioneel.

We kijken graag met je mee wat voor jou passend is. De basis van Raafwerk is het  Mastermind Jaarprogramma Verbinden met jezelf en de ander. Vanuit hier stromen veel deelnemers door naar 'Lichaamsgericht Werken' . 

Iedereen volgt zijn eigen reis, voel je heel erg welkom om samen te kijken hoe jouw reis bij Raafwerk eruit ziet.

Daarnaast ben je van harte welkom voor een 1 op 1 coaching om je vraagstuk tijdens een wandeling voor te leggen en daar samen de verdieping in op te zoeken. 

laten we kennismaken
Meditatie begeleiding

Verbinden met jezelf en de ander


In ons jaarprogramma krijg jij een diep inzicht in wie jij bent waardoor jij jezelf op een diepere laag kunt verbinden met de ander. Je maakt een mooie reis waarin je thuis komt in je verhaal en lijf. Het is een reis waar je jezelf gaat ontmoeten op elke laag en eenzelfde laag ook de ander leert ontmoeten of begeleiden. We werken lichaamsgericht, systemisch en met Transactionele Analyse.

Benieuwd
Groep mensen voor huis op retraite

Lichaamsgericht Werken


In de opleiding Lichaamsgericht Werken leer je (weer) de beweging vanuit het lijf te maken. Je leert te luisteren naar wat jouw lijf je vertellen wilt en je wordt bewust van hoe jouw lichaam reageert in het contact met de ander. Je leert vertragen en aanwezig te zijn in je lichaam zodat je echt met aandacht bij jezelf kunt blijven en daarmee ook bij de ander.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Masterclass Breath and Bodywork


Tijdens de gecertificeerde 6  daagse Master Breath and Bodywork Ademcoachopleiding leer je diverse adem en lichaamsgerichte methodieken die je helpen je via de adem en beweging in het lichaam het lichaam vrij te ademen voor een gebalanceerd leven. Je leert onder meer werken met en op het zenuwstelsel, verbonden adem en accupressuurpunten voor lichaamsgerichte therapie. 

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Ademwerk


De gecertificeerde tweedaagse ademwerk training is een ademcoach opleiding die je leert diep transformerende reizen naar binnen te begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Sensuele Vrouw


De sensuele vrouw is  een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw vrouwzijn. We beleven volop het lijf tijdens deze intense dagen.

Benieuwd
Meditatie begeleiding

Vrouwenkracht


Kom thuis in jouw vrouwenlijn en voel daarin jouw eigen kracht en zachtheid. Tijdens vrouwenkracht werken we veel met het lijf en in het systemische veld.

Benieuwd
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven