Vrijblijvend gesprek

Ademwerk

Innerjourney

Breathe through all your layers to come home


Tijdens de Raafwerk ademreizen maak je diep 
transformerende reizen naar binnen via het lijf en de adem waarin je tot jezelf komt en jouw energie (her)vindt. We bieden je een prachtige bosrijke omgeving om buiten naar binnen te keren. Samen maken we deze reis en nodigen je uit om meer in het lijf en hart te landen zodat jij jouw ware essentie weer mag voelen.  

Tijdens de opleidingen geven we je kennis, ervaar je en begeleid je. Onze focus ligt op de combinatie van lichaamswerk en ademwerk en je stevigheid als ademwerkbegeleider te vinden. 

laten we kennis maken

Where your breath reveals your true essence

Retraite voor huis

Online Ademwerk & Innerlijk Kind

Je leert alles¬†om direct de diepte in te gaan door te werken met ademwerk en het defenisiemechanismen van het innerlijk kind. Je leert werken in en uit trance, rake vragen te stellen en lichaamswerk toe te passen welke je cli√ęnt(e) helpen om uiteindelijk weer een nieuwe beweging in het hier en nu te maken. Je leert daarin ook alles over stem, timing, stevigheid en afstemmen.¬†

Enjoy
klankschaal meditatie

Ademwerk


De gecertificeerde tweedaagse ademwerk training leert je diep transformerende reizen naar binnen te maken en begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven. 

 

Enjoy
Masterclass persoonlijk leiderschap

Master Breath and Bodywork


Tijdens de gecertificeerde 6  daagse Master Breath and Bodywork Ademcoachopleiding leer je diverse adem en lichaamsgerichte methodieken die je helpen je via de adem en beweging in het lichaam het lichaam vrij te ademen voor een gebalanceerd leven. Je leert onder meer werken met en op het zenuwstelsel, verbonden adem en accupressuurpunten voor lichaamsgerichte therapie. 

Enjoy
Masterclass persoonlijk leiderschap

Breath & Energy Flow


Tijdens deze energieke reis leer je de adem in beweging te gebruiken en begeleiden. Je wakkert de levensenergie aan om vanuit beweging een transformatieve reis te maken met de adem.

We combineren de adem met onder meer 5 rythms die je brengt door alle lagen van heling. Je leert hoe beweging en trilling helend is voor traumarelease door te werken met¬†TRE en de adem¬†voor het loslaten van alles wat vast zit om beweging te cre√ęren naar een energiestroom in jou. Daarnaast werken we nog met¬†Tantra Flow¬†voor het werken met intimiteit, zelfbewustzijn en liefde en ook met¬†slow movement om van binnen naar buiten te komen door te leren werken met geleide meditaties. Maar ook met Thaise Massage, waar je leert werken in beweging waar het lijf helemaal tot rust komt. Alles is in beweging tijdens deze reis. Breath in movement.

Wachtlijst
klankschaal meditatie

Innerchild 
breath & bodywork (online)


Tijdens ademwerk bewegen we door verschillende lagen van emoties, het hart en de ziel. Je leert te coachen vanuit  de stem, aanraking en subtiele vragen die het hart raken, verdiepend in trance werken en de beweging naar het hier en nu maken zonder de meditatieve staat te doorbreken.

Je leert in dit master coachprogramma alles rondom innerlijk kind vraagstukken en het systeem hoe je vanuit alle eenvoud, maar ook vanuit een diepe kennis en een diep weten voor verdieping en transformatie kunt zorgen op de juiste lagen en op het juiste moment. 

Wachtlijst
Retraite voor huis

Meditations (online)


Leer hoe geleide meditaties je in een diepere staat van bewustzijn brengen en daarmee dieper bij je intentie, dieper in je lichaam en een diepere reis door de adem laten maken. Alles afgestemd op de vraag die voor je ligt.

Je leert vanuit de vraag van de cli√ęnt(e) bedding te geven door een trance van diep bewustzijn te cre√ęren. Je leert het lichaam te brengen in een staat van ontvankelijkheid om in volle overgave te werken met de adem, intentie, trauma en heling om te komen tot een nieuw verhaal in hart, ziel en lijf.¬† ¬†

 

 

Wachtlijst
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven