Vrijblijvend gesprek

Ademwerk

Innerjourney

Breathe through all your layers to come home


Tijdens de Raafwerk ademreizen maak je diep 
transformerende reizen naar binnen via het lijf en de adem waarin je tot jezelf komt en jouw energie (her)vindt. We bieden je een prachtige bosrijke omgeving om buiten naar binnen te keren. Samen maken we deze reis en nodigen je uit om meer in het lijf en hart te landen zodat jij jouw ware essentie weer mag voelen.  

Tijdens de opleidingen geven we je kennis, ervaar je en begeleid je. Onze focus ligt op de combinatie van lichaamswerk en ademwerk en je stevigheid als ademwerkbegeleider te vinden. 

laten we kennis maken

Where your breath reveals your true essence

Masterclass persoonlijk leiderschap

Master Breath and Bodywork


Tijdens de gecertificeerde 4 daagse master breath and bodywork opleiding leer je diverse adem en lichaamsgerichte methodieken die je helpen je via de adem en beweging in het lichaam het lichaam vrij te ademen voor een gebalanceerd leven. Je leert onder meer werken met en op het zenuwstelsel, TRE en accupressuurpunten voor lichaamsgerichte therapie. 

 

 

Benieuwd
klankschaal meditatie

Ademwerk


De gecertificeerde tweedaagse ademwerk training leert je diep transformerende reizen naar binnen te maken en begeleiden met behulp van de adem. We laten je de kracht van ademwerk en soundhealing ervaren en hoe het de weg wijst naar een gebalanceerd leven. 

 

Benieuwd
Retraite voor huis

Ademcoach


De zesdaagse Ademcoach opleiding is de volledige opleiding van de tweedaagse Ademwerk opleiding en de vierdaagse Master Breath and Bodywork opleiding. Door de volledige zesdaagse te volgen, ontvang je 300 euro korting.

 

I AM IN Zakelijk

I AM IN Particulieren / ZZP
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven