Vrijblijvend gesprek

 

It is time to rise and live the life you love.

Ready to Grow? This is your time!

Business School Programma's

José Overkamp

...ik gloei nog helemaal na van de afgelopen training¬†en fietste gisteren met een grote smile door de stad om vervolgens helemaal ge√Įnspireerd stappen te maken in mijn eigen onderneming, zo fijn!

Meditatie begeleiding

Business Coaching 

Tijdens 1 op 1 coachgesprekken nemen we jouw vraagstuk door en helpen we je met strategi√ęen, skills en mindset. We zorgen ervoor dat jouw programma's en producten schaalbaar zijn,¬†jouw business groeit en jij jouw volle potentie benut. We verdiepen, werken hard, lachen en schuren alles om het maximale uit jou en je business te halen.¬†

Contact
Meditatie begeleiding

Ultimate Mindset from the heart

In 7 dagen transformeer je je mentaliteit naar een waarin je het leven en het bedrijf van je dromen leeft en in allignment is met jouw soulpurpose. Je hebt een gefocuste mentaliteit van vertrouwen, helderheid, mogelijkheden en creativiteit waarin er geen twijfels en overdenken meer is maar je tot actie overgaat om jouw doelen te behalen.

Bekijk cursus
Meditatie begeleiding

Business School

Business School hebben we speciaal ontwikkeld voor coaches die hun bedrijf willen opzetten of verder willen uitbouwen naar een 6-7 figure business. De online Business School helpt je jouw programma's te ontwikkelen, aan te scherpen en op te schalen. Het helpt je met strategische beslissingen, business visie, profit plan, doelen, het bepalen van de ideale klant, marketingstrategie, contentmarketing, werken met optins, positionering en het maximaliseren van jouw aanbod en winst en nog veel meer bonussen. Het zorgt voor focus in jezelf en business. De populaire online cursus met live coaching neemt je mee in 20 jaar ervaring, skilss en strategie√ęn speciaal ontwikkeld door en voor coaches.¬†¬†

Meditatie begeleiding

Master Business Journey

Ga mee op reis naar Spanje of Portugal en master jouw business. De journey is inclusief Business School en een persoonlijke en business verdieping hierop. Daarnaast maak je een diep dive om in zeven dagen jouw business op te schalen en de eerste resultaten hiervan al te zien tijdens je journey. Leer hoe je een succesvolle en gezonde business (verder uit)bouwt vanuit, skills, strategie, purpose en joy. Het is een diep dive in de kern van jouw persoonlijke reis en business. Omdat we business zien als een holistisch geheel en we ook weten dat Joy de motor is achter elke succesvolle business integreren we yoga, meditatie, chai en chats en ademwerk in deze week vol joy en hard werken. 

BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven