De sensuele vrouw

Tijdens deze twee prachtige dagen maken we verbinding met je diepste Zelf, je hart, je bewustzijn en met de creatieve energie overal in en om je heen.

Als sensuele vrouw vergroot jij jouw bewustzijn om een universeel gevoel van eenheid in jezelf en de wereld te ervaren.

Ik ben erbij

Doorzinderen in de diepste lagen van jezelf


Tijdens deze twee prachtige dagen maken we verbinding met je diepste Zelf, je hart, je bewustzijn en met de creatieve energie overal in en om je heen. We creëren een diepe verbinding met je lijf zodat er weer een diepe zielsconnectie ontstaat. Het helpt je om de liefdesstroom met jezelf en anderen te ontmoeten in het openen van je hart. Je voelt de energie die zich altijd voortbeweegt en altijd transformeert. 

De essentie zijnde de energie, een energie die ten dienste staat van liefde, bewustheid, vrijheid en creativiteit en waar wij ons steeds meer, steeds dieper op kunnen afstemmen. Daar gaan we deze twee dagen in het moment mee aan de slag. Waar vrouwenkracht systemisch werkt met de vrouwenlijn werken we deze dagen met bewustwording in het hier en nu, jouw lichaam en jouw vrouwelijke energie. 

Zo kan de levensenergie vrijer stromen waardoor we haar beter kunnen voelen, ervaren en beleven. Spontaan opent ze dan steeds meer ons hart en diens vermogen om onszelf en het leven in alle aspecten te “ontvangen”. Dankbaarheid ligt aan de grondslag van alles wat ons blij, vrij en vredig maakt.

 

 

Waar we mee werken:

 • We brengen het innerlijke en uiterlijke bij elkaar
 • Lichaam en geest één
 • Ademhaling als basis voor sensualiteit
 • Lichte en schaduwzijde
 • Van separatie naar eenheid
 • Omarmen van jouw vrouwelijkheid
 • Dans en mantra
 • Mediatie en visualisatie
 • Kundalini energie 
 • Werken met de sensuele stroom vanuit het bekken
 • De kunst van Heerlijk Leven
 • Shiva en Shakti, mannelijke en vrouwelijke energie
 • Integriteit en Kracht, onze heerlijkheid in actie
 • Openen van seksuele energie

Voor wie


Voor vrouwen die willen leven en werken vanuit hun verlangens en levensenergie. Voor vrouwen die meer hun lijf willen bewonen en vanuit hun hart willen leven. Vrouwen die hun ervaring rondom liefde, sensualiteit en seksualiteit willen onderzoeken en daarin willen ontspannen.

Maar ook voor professionals die hun bewustzijn rondom het werken met sensualiteit en seksualiteit willen onderzoeken, vergroten en verdiepen vanuit de eigen ervaring.

Ervaringen

Live aan het werk

De sensuele vrouw wordt live in een intieme groep van maximaal 8 vrouwen gegeven. 

Trigger

Tussen de dagen kruip je verder in je lijf ondersteund met een meditatie en visualisatie. We kiezen ervoor om je extra mee te nemen zodat je aan blijft tussen de dagen door. Daarnaast geeft het je extra mogelijkheden voor verdieping in het lijf.

Lichaamswerk

De dagen kenmerken zich door lichaamswerk, dansen, yoga, meditatie en visualisaties.

Ik ben erbij

We werken met

Lichaamswerk

Yoga

Bewustzijn rondom sensualiteit, toe eigenen van het vrouwelijk lichaam, jouw lichaam!

Vrouwencirkel

Ademhalingstechnieken

Opstellingen rondom sensualiteit en verlangen

Meditaties, Visualisaties, Affirmaties

Sensueel thuiskomen

Werken met seksuele energie

 

Ik ben erbij

De sensuele vrouw

€ 725,00

Data

8 en 22 juni wachtlijst via [email protected]

23 september en 7 oktober direct aanmelden


 • 2 live dagen 
 • verdiepend werken in kleine groepen, max 8-10 personen
 • exclusieve ruimte in de natuur op landgoed Bleijendijk Vught
 • meditatie
 • visualisatie
 • overnachten mogelijk op landgoed
 • 10.00-17.00 uur
 • CRKBO gecertificeerd
Ik ben erbij

Zinvol en liefdevol

Sharon is een fantastische coach. Naast het haarscherp analyseren waardoor ze snel tot de kern komt, weet zij ook veiligheid en openheid te creëren. Sharon heeft een sterke, maar vol zachtheid manier van aanpak. Gebruikt makkelijke taal, is inspirerend en past daar waar het kan heerlijke humor toe. Ik heb bij haar de training vrouwenkracht gedaan en heb het zinvol en liefdevol ervaren. Annemieke Wouters


Stilte gevonden

Ik heb twee weken geleden meegedaan aan het weekend Vrouwenkracht. Samen met 5 andere vrouwen hebben we een prachtig weekend mogen ervaren. Ik ben heel erg onder de indruk van de begeleiding van Sharon. Ze stelt je heel snel op je gemak, niets is te gek en met veel humor is het ook fijn om even te ontladen. Dit weekend heeft mij zoveel gebracht. De stilte in mezelf gezocht, naar de ogen van mijn moeder gekeken en de prachtige vrouwen uit mijn vrouwenlijn mogen voelen. Erg blij dat ik mezelf dit weekend kado heb gedaan. Met de inzichten kan ik weer een laagje dieper zakken in mijn lichaam. Sharon, nogmaals heel veel dank! Je hebt me weer een stapje in de goede richting gezet op mijn pad. Ik ga weer een stukje verder lopen. Bianca van Harskamp


Blij en geraakt

Ik word altijd zo blij en geraakt in een training bij Sharon. Vrouwkracht was zo bijzonder, ik deed mee om in mijn eigen vrouwen kracht te komen en jeetje wat een proces. De zachtheid, openheid maar ook juist de doortastendheid waarmee Sharon je begeleidt in je verhaal is magisch. Telkens raakte ze de juiste snaar en wist ze in twee dagen acht onbekende vrouwen te openen, verbinden en helen dank je wel voor je warmte en wijsheid liefs Josie Smeets

 

Bianca van Harskamp

Ik heb twee weken geleden meegedaan aan het weekend Vrouwenkracht. Samen met 5 andere vrouwen hebben we een prachtig weekend mogen ervaren. Ik ben heel erg onder de indruk van de begeleiding van Sharon. Ze stelt je heel snel op je gemak, niets is te gek en met veel humor is het ook fijn om even te ontladen. Dit weekend heeft mij zoveel gebracht. De stilte in mezelf gezocht, naar de ogen van mijn moeder gekeken en de prachtige vrouwen uit mijn vrouwelijk mogen voelen. Erg blij dat ik mezelf dit weekend kado heb gedaan. Met de inzichten kan ik weer een laagje dieper zakken in mijn lichaam. Sharon, nogmaals heel veel dank! Je hebt me weer een stapje in de goede richting gezet op mijn pad. Ik ga weer een stukje verder lopen.