Vrijblijvend gesprek

"A woman is the full circle. Within her is the power to create, nurture, and transform." - Diane Mariechild

De sensuele vrouw

pad naar zelfbewustzijn, zelfliefde en vrijheid

 

Voor iedere vrouw die wil thuiskomen in haar sensualiteit. Haar zachtheid weer wil voelen. En haar vrouwelijke kracht wil inzetten. Voor de vrouw die haar lijf wil bewonen en in liefde haar leven, liefde en business wil leven. Voor als je jouw levensenergie weer wilt laten stromen. 

De sensuele vrouw is voor als jij de relatie met het mannelijke en vrouwelijke wilt helen op een diepere spirituele laag.  Een uitnodiging voor jou als je wilt spelen en vrij wilt zijn, wild en ontembaar.

Ik ben erbij
Vrouw met handen op hart

Verbinden met jouw vrouwelijke energie

Wie al eerder bij Raafwerk heeft deelgenomen weet hoe het is om vol in het lijf aanwezig te zijn, te spelen en transformeren met like minded vrouwen. Waar je mag thuiskomen en je niet meer weg wilt gaan. Nog een keer de sensuele vrouw dit jaar. En beloofd weer super bevrijdend, intiem en speels te worden.


De sensuele vrouw is een diep transformerende ervaring en reis die je brengt naar de diepste krachten van jouw vrouwzijn. Je daalt af naar het donker waar jij jouw diepgewortelde emoties vrij laat en heelt. Je ontwaakt jouw zachtheid en haalt jouw mysterie op. Wanneer je terugkomt in het licht leef je vanuit rust jouw waarheid en in vrijheid. Je bent wie je al die tijd al bent bedoeld te zijn. Vrouw! Wild, sensueel, zacht en vol overgave. Deze overgave vragen we ook van jou in deze twee intense dagen waarin we afdalen in ons lichaam door dans, meditatie, rust, breathwork en soundhealing.

Je ervaart wat beweging, vrijlaten van het vrouwelijke, rituelen en trilling voor je doen, zodat jouw diepste verlangen van het sensuele pad worden beantwoord in het voelen van de goddelijke energie binnenin jou en al haar spirituele wijsheid. Je komt thuis bij de vrouwen. Voel je welkom godin om vanuit jouw ware essentie te leven en zijn. 

 

vrouw in bamboebos

Wombwisdom


In een veilige en liefdevolle bedding ervaar je jouw bewustzijn rondom liefde, sensualiteit en seksualiteit. Je leert vanuit je hart en verlangens te leven zodat je in jouw vrouwelijke kracht mag stappen. Waarbij we het gebied van jouw Womb (baarmoeder) en Yoni (vagina) vrijmaken waarin alle boodschappen en het geraakte mogen worden gevoeld, verzacht en geheeld. Zodat jij vanuit jouw Womb en Yoni, jouw kracht voluit gaat leven, ondernemen en spelen.

Reiki

Goddess


We zijn het allemaal,  zacht, krachtig, licht en donker. Maar ook bewust en ontembaar. In deze dagen omarm jij jezelf zodat je volledig mag zijn in je volle sensualiteit door te spelen, met plezier, dans en meditatie. Vanuit onschuld, verwoestbaarheid en ook vanuit volledig eigenaarschap verbind jij je weer met alles wie je bent en ga je leven vanuit flow en overgave. Midden in de natuur mag je thuiskomen en rusten.

Tarot kaarten

Tantra en Tao√Įsme


Tijdens deze tweedaagse ervaren we eeuwenoude wijsheden en oefeningen vanuit Tantra en het Tao√Įsme om onszelf en ons vrouw zijn op een diepere laag te ontmoeten. In deze intieme ontmoeting met onszelf mag je rusten, je zelf erkennen en herkennen, ontwaken en eren. Zodat je jouw zachtheid en kracht van binnen uit mag laten stromen en hierdoor je zelfliefde en zelfvertrouwen zich mag ontluiken en verstevigen in jezelf .

Tarot kaarten

Drumcirkel

Tijdens de drumcirkel maken we contact met de trilling in ons, we verstillen en verbinden met de kracht van onze voorouders en bevrijden in ons wat vast zit. Ons hart kan weer stromen, we kunnen weer spelen en ons vrij voelen. Door de drum en zang hervinden we onze stem om ons leven, liefde en business te leven wat voor ons bedoelt is.

Tarot kaarten

5 Rythms

We nodigen je uit om door het dansen door alle lagen om je lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen. De beweging is een vorm van meditatie waarin je volledig aanwezig in het moment buiten en binnen begin te vervagen. Je voelt een diep verbinding met het universum waarin door de lagen heen je mag helen en het ego mag vervagen.  Door de emoties, herinneringen en blokkades die in het lichaam zijn opgeslagen vrij te laten daal je dieper af naar de ziel, om je ware essentie te voelen. Door middel van beweging en expressie maak je contact met je innerlijke wijsheid.

Tarot kaarten

Womb-Heart massage

Bevroren stukken smelten, het hart gaat open, en we verbinden ons met alles wie we zijn. In onze kracht en zachtheid en sensualiteit. We trekken waar we naar verlangen door ons helemaal te verbinden met de goddelijke liefde in ons. Waar we onszelf zo hebben gemist halen we haar weer op en rijzen. 

Tarot kaarten

Breathwork

Met ademwerk dalen we af naar binnen en herrijzen we in haar seksuele energie. Vanuit ons bekken in contact met ons hartcentrum halen we onze levensenergie op en laten we alles weer stromen. Het zachte, het wilde, het ongetemde, haar vurige seksuele energie.

Tarot kaarten

Meditatie en Visualisatie

De sensuele vrouw is waar overvloed stroomt. Waar het licht van de ziel doorschijnt naar buiten om zichzelf en anderen te laten rijzen. Tijdens meditaties en visualisaties verstillen we, verbinden we met onze ware essentie en voelen we hoe we mogen rijzen vanuit onze zielsmissie.

Tarot kaarten

Sharing

Met like minded sisters verbinden we ons met onze thema's, waar we geraakt zijn, hoe we ons ermee kunnen verbinden, helen en transformeren naar een bewuste krachtige godin vol zelfliefde. In alle diepte delen we ons donker en licht samen in een prachtige cirkel waar we thuiskomen.

Ik ben erbij

Awaken your Goddess

De reis

 • Je¬†bent zelfbewust en durft te leven vanuit je hart
 • Je weet hoe jezelf te voeden vanuit zelfliefde
 • Je bent zacht en krachtig tegelijkertijd
 • Je durft in overgave te leven
 • Je vergroot de intimiteit met jezelf, de ander en¬†de wereld om je heen
 • Je ontwaakt je sensualiteit, seksualiteit, vitaliteit, levenslust en zelfliefde
 • Je ervaart rust, balans en helderheid
 • Je sprankelt van binnen naar buiten
 • Leeft¬†vanuit hart-verbinding

Ontwaken

 • Ontwaken van de vrouw in jou met haar lichte en schaduwzijde
 • Het voelen en ervaren van het volledig vrouw mogen zijn
 • In alignment leven met jouw natuurlijke stroom
 • Omarmen van jouw vrouwelijkheid
 • Balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie
 • Openen van¬†levensenergie
 • Leven vanuit intimiteit, sensualiteit en seksualiteit
 • Omarmen van je wilde kant, het rauwe en het donkere, jouw vrouwzijn
 • De kracht van de womb

In het lijf

 • Werken met de sensuele stroom vanuit het hart en bekken
 • Tantrische oefeningen
 • Adem en seksuele energie, loslaten van blokkades en vrijmaken van de stroom
 • Dans en mantra
 • Mediatie en visualisatie
 • Deelrondes en verdieping
 • Werken¬†met mannelijke en vrouwelijke energie

De sensuele vrouw 16 en 17 september

875,00

vrij van BTW

 


 • 2 live dagen
 • exclusieve ruimte midden in de natuur in Helvoirt
 • 10.00-17.00 uur
Love to be a goddess, I AM IN


Vrij, overgave, ik, welkom….. wat een magische dagen waren het de sensuele vrouw. Onder begeleiding van Sharon in een prachtige omgeving in een volledige vrije, warme en welkome bedding. Via meditatie, dans en oefeningen terug naar de basis, die ik weer heb mogen herontdekken. En ik blijkbaar nog steeds in me had en nu ontwaakt is. 

Met als afsluiter de ‘verbonden ademhaling’. Een ademhalingstechniek die onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte laten komen waardoor ruimte ontstaat om deze te verwerken. Ik kan deze ervaring niet met woorden omschrijven, dit is gevoel pur sang. Met rust en meer eigenheid weer verder. Dank je wel Sharon! "

Edith van Nunen

 

 

BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven