Vrijblijvend gesprek

Vederlicht Meditaties

The way inwards

Tijdens elke Vederlicht meditatie reis je af via een Geleide Meditatie & ADEMWERK en nu als bonus een podcast vol verdieping, zingeving en inquiry die je helpen voorwaarts te gaan.

Online meditaties


Maak de mooiste transitiereizen met de online Vederlicht meditaties en keer op jouw eigen moment naar binnen. 

Verbind jezelf weer met jouw ware essentie, om jouw purpose te voelen en leven. Met onze meditaties brengen we je naar binnen om een diepere connectie met jezelf te maken. Met deze diepe wijsheid in een ruimte van stilte en innerlijke rust vervolg jij jouw pad van vrijheid en joy. Met een heldere geest, open hart en vol energie en kracht voel, spreek en leef jij jouw waarheid. Het is tijd om een vervuld leven te leiden vanuit een plek van zelfliefde, authenticitiet en joy.

Innerchild & Selflove

Innerchild is een reis door de wereld van jouw innerlijk kind, Waar alles gezien en gevoeld mag worden en je leert om te blijven bij alles wat er is, niet is, was of misschien wel nooit is geweest. 

Een reis door alle lagen heen om het geraakte stuk in jou weer te openen, te helen en uit te reiken naar jezelf en de wereld om je heen. Het is de weg terug naar zelfliefde en vrij zijn in jezelf. 

Included: Geleide meditatie en Ademwerk
Bonus: 1 uur durende podcast vol verdieping, zingeving en opdrachten

wachtlijst
jaarprogramma team in gras
opleidingen

Roots

Het weer vinden van jouw wortels leert je te verbinden met jezelf en de ander en brengt je een liefdevol en krachtig leven vanuit autonomie. Waar je op verhaal mag komen en verhaal mag geven. Waar je mag zin geven en mag helen.

Het is een reis terug in de tijd naar de plek van ooit en de weg vooruit vanuit verbinding naar de plek van nu. Waar jij van een oud verhaal naar jouw eigen verhaal komt en in alle helderheid vooruit gaat. Roots leert je landen in je lijf.

Included: Geleide wandelmeditatie
Bonus: 1 uur durende podcast vol verdieping, zingeving en opdrachten

wachtlijst

Rest

Voor als je meer wilt leren rusten. Wanneer je het zo goed kent de controle te nemen. Omdat je niet beter weet of niet weet hoe in overgave te leven. Wanneer je je hoofd wilt leren neerleggen op de schoot van de ander. En je ogen niet meer alert hoeven zijn.  Als je niet meer hard wilt werken en het niet meer alleen wilt doen. Wanneer je verlangt dat je hoofd uitstaat en je lijf aan. En je naar je hart mag leren luisteren. Je mag leren vertrouwen. En je verlangt naar de zachtheid in en om je heen.

Rust is voor jou wanneer je wilt leren rusten, verzachten en verstillen.

Included: Geleide meditatie en Ademwerk
Bonus: 1 uur durende podcast vol verdieping, zingeving en opdrachten

wachtlijst
workshops en korte opleidingen
retraites

Manifest 

We zijn hier allemaal om een reden. En deze reden ben jij. Het is jouw pad die je brengt op de plek waar je altijd al moest zijn. Jouw multidimensionale leven ligt voor je klaar. Wanneer je maar durft te vertrouwen dat overgave er ook voor jou is. 

Het is tijd! Het is tijd om je te gidsen naar vol eigenaarschap in jouw leven, liefde, ouderschap,  ondernemerschap, etc. Waar jij mag uitdragen waar jij voor staat. Waar jij een leven vol JOY creëert en volop in de ervaring van dit leven gaat staan. Manifest laat je leven vanuit je hart.

Included: Geleide wandelmeditatie en Ademwerk
Bonus: 1 uur durende podcast vol verdieping, zingeving en opdrachten

wachtlijst

Soul 

Soul brengt je naar de stilte van de ziel. Een innerlijke reis vol zingeving, bedding en vertrouwen.

Soul is een transformatie reis voor iedereen die wil ervaren dat je niet alleen bent maar wordt gedragen door liefde en wil vertrouwen op de bedding van het leven. Soul is voor jou wanneer het aardse en spirituele mag samenkomen. Wanneer je verlangt naar de stem diep in jou. Wanneer je wilt leren luisteren naar deze stem en wilt leren vertrouwen op jouw eigen ware essentie.

Included: Geleide trancedente meditatie 
Bonus: 1 uur durende podcast vol verdieping, zingeving en opdrachten

 

wachtlijst
workshops en korte opleidingen
BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven