Vrijblijvend gesprek

Vrouwenkracht

Vrouwenkracht

thuiskomen in je vrouwenlijn


We laten de energie weer door je stromen door je vrouwenlijn systemisch op te schonen, het begin is jouw moeder. Je komt met zachtheid terug bij de vrouwen. En met kracht sta je jij volop in het leven.

Jouw geschiedenis en vrouwenlijn liggen opgeslagen in elke cel van je lichaam en herinneren je eraan dat dit zowel energie als blokkades kan geven om je leven voluit te leven.

In deze verdiepende twee dagen nodigen we je uit om weer vanuit zachtheid in je vrouwenlijn te komen, zodat je niet alleen bij de vrouwen maar ook bij jezelf mag thuiskomen. 

Met aandacht en zachtheid maken we de weg naar binnen en leer je om vanuit jouw lijf, de kracht van jouw vrouw zijn en de kracht van jouw vrouwenlijn midden in het leven te staan en tegelijkertijd rust te ervaren.

Ik ben erbij
Vrouwen in meditatie hand op hart

Jouw hart, een plek van thuiskomen


In een bedding van vrouwenenergie onderzoek je in deze workshop de thema’s rondom thuiskomen bij de vrouwen, je zachtheid en intuïtie. Maar ook het verlangen naar intimiteit. 

Als krachtige vrouw koester en respecteer je jezelf. Voel je en spreek jij jouw waarheid. Onze autonomie, onze kracht als vrouw vinden we bij andere vrouwen. Met als startpunt jouw moeder. Want naast jouw moeder vind jij jouw authentieke zelf. In de vrouwenlijn achter je kom je thuis.

Door middel van lichaamswerk en systemisch werk word je op een veilige manier uitgenodigd expressie te geven aan je intieme verlangens. Liefdevol kijken we naar wat jou blokkeert om jouw leven voluit te leven. Jouw waarheid uit te spreken en na te leven. Zo wordt de bedding in jou voelbaar, in je lichaam en levensenergie. Alles in je mag weer gaan stromen doordat je in contact staat met je bekken en hart.

Voor al deze vrouwen


Voor vrouwen die willen leven en werken vanuit hun verlangens en levensenergie, om het leven te leiden vanuit vrouwelijke energie. Voor vrouwen die meer hun lijf willen bewonen en vanuit hun hart willen leven. Vrouwen die hun ervaring rondom liefde en intimiteit willen onderzoeken en daarin willen ontspannen. Maar ook voor alle vadersdochters die het zo goed kennen om alsmaar vooruit te gaan en verlangen om naar hun ware essentie terug te keren. Weg van controle maar leven vanuit het zachte en de overgave. En daarvoor ook bij hun moeder in zachtheid mogen terugkomen. En voor alle moedersdochters die meer op eigen benen willen staan zodat ze de vrouw kunnen zijn die ze zelf willen zijn.

En ook voor professionals die hun bewustzijn rondom het werken met intimiteit willen onderzoeken, vergroten en verdiepen vanuit de eigen ervaring. En meer ervaring willen opdoen met het werken met de vrouwenlijn.

Vrouw zijn, leven vanuit overgave

 

 • Jouw waarheid voelen, spreken en leven
 • De kracht van jouw vrouwenlijn omarmen 
 • Leven vanuit je ware essentie zodat de levensenergie mag stromen
 • Thuiskomen bij de vrouwen
 • Leren rusten bij jezelf
 • Thuiskomen bij je moeder en naast je moeder leren staan
 • Loskomen van het oude verhaal, toe eigenen van je eigen nieuwe verhaal
 •  Leven van binnen naar buiten, van mannelijke energie naar vrouwelijke energie

 

 • Leven vanuit overgave en vertrouwen op jezelf, de ander en het grotere geheel zodat je het niet meer alleen hoeft te doen
 • Kracht en zachtheid in balans
 • Leven vanuit lichaamsbewustzijn, zodat het leven door je heen mag stromen en zich mag tonen
 • Luisteren naar de fluisteringen van de ziel, zodat je ten diepste jezelf kunt zijn
 • Loslaten van controle, leven vanuit liefde 
 • Toe eigenen van je vrouwelijkheid
 • Van vaders- en moedersdochter naar autonoom vrouw zijn
Vrouw in bamboebos

Midden in de natuur


Vrouwenkracht wordt gegeven midden in de natuur, waar jij onderdeel van bent. Samen met een kleine groep vrouwen keer je buiten naar binnen om vervolgens het leven volop in te ademen. Tijdens een vuurceremonie laat je los wat niet meer dient en leer jij jezelf en je vrouwenlijn in liefde vast te houden.

Vrouwen omarmen elkaar in meditatie

Blijvend verdiepen

 
Ook na de twee prachtige dagen voeden we je met een geleide meditatie en podcast om de verdieping te kunnen blijven maken.

Hand met tarotkaarten

Vrouwenlijn

 

De dagen kenmerken zich door lichaamswerk, yoga, meditaties en visualisaties naast het systemische werk wat we doen om thuis te komen in je vrouwenlijn. De vrouwenlijn waar jij in je kracht komt te staan.

Ik ben erbij

"De workshop Vrouwenkracht heb ik als intens en geweldig ervaren. Onder de bezielende leiding van Sharon samen met onbekende vrouwen op reis naar het binnenste in onszelf. Tijdens deze workshop hebben we gevoeld, gepraat, gedeeld, gehuild, gelachen, gegeten, gedanst, geschreven, geknuffeld, gemediteerd en bovenal verbonden...verbonden met onszelf en met elkaar."

Vrouwenkracht

875,00

vrij van BTW

data komen snel


 • 2 live dagen 
 • exclusieve ruimte midden in de natuur in Helvoirt
 • meditaties en visualisaties onbeperkt toegankelijk
 • overnachten mogelijk op landgoed
 • 10.00-17.00 uur
 • CRKBO gecertificeerd
Plaats mij op de wachtlijst

 

"Ik heb twee weken geleden meegedaan aan het weekend Vrouwenkracht. Samen met 5 andere vrouwen hebben we een prachtig weekend mogen ervaren. Ik ben heel erg onder de indruk van de begeleiding van Sharon. Ze stelt je heel snel op je gemak, niets is te gek en met veel humor is het ook fijn om even te ontladen. Dit weekend heeft mij zoveel gebracht. "

Bianca van Harskamp

 

"Ik word altijd zo blij en geraakt in een training bij Sharon. Vrouwkracht was zo bijzonder, ik deed mee om in mijn eigen vrouwen kracht te komen en jeetje wat een proces. De zachtheid, openheid maar ook juist de doortastendheid waarmee Sharon je begeleidt in je verhaal is magisch.

Josie Smeets

BEZOEKADRES

Retreat and Training Center Avani
'T Hoog 3 te Helvoirt
06-19900195

INSPIRATIE

Schrijf je in en laat ons je inspireren.

Inschrijven