VROUWENKRACHT

De tweedaagse vrouwenkracht gaat over thuiskomen bij jezelf, bij de vrouw die je bent. Om daar echt te zijn heb je thuis te komen in je lijf. Omdat in jouw lijf jouw levensverhaal herbergt.

Jouw geschiedenis en vrouwenlijn ligt opgeslagen in elke cel van je lichaam en herinnert je eraan dat er blokkades zijn, onverwerkte emoties of pijnlijke situaties uit jouw systeem van herkomst die je belemmeren om voluit te leven.

We gaan hier met aandacht naartoe en leren luisteren wat ons lichaam ons te zeggen heeft. Zodat levensenergie weer kan stromen, jij je plek vol in kunt nemen en je echt in contact staat met jezelf en anderen.

Ik ben erbij
 

Jouw hart, een plek van thuiskomen

In een bedding van vrouwenenergie onderzoek je in deze workshop de thema’s rondom levensenergie, zachtheid, seksuele energie, intimiteit en verlangen.

Door middel van lichaamswerk word je op een veilige manier uitgenodigd expressie te geven aan je intieme verlangens. Liefdevol kijken we naar jouw angsten die tussen jou en jouw verlangens instaan. Wat blokkeert jou om jouw verlangens te ervaren, uit te spreken en na te leven. We aanvaarden alles wat er in ons is en reiken vanuit wat we ten diepste willen uit naar ons authentieke zelf. We werken deze tweedaagse voornamelijk in beweging. Zo wordt de bedding in jou voelbaar, in je lichaam en levensenergie. Alles in je mag weer gaan stromen doordat je in contact staat met je bekken en hart.

Vragen waar je antwoord op vindt:

 • Welke beweging maak jij en hoe heb je die in het verleden leren maken?
 • Hoe wend jij jouw levensenergie aan?
 • Wat is een helende beweging voor jou?
 • Hoe zijn kracht en zachtheid in balans?
 • Impact van de vrouwenlijn
 • Hoe heb jij jouw vrouwelijkheid leren kennen en omarmen of juist leren afsluiten?
 • Hoe kom je thuis bij de vrouwen met jouw moeder als vertrek?
 • Wat mocht er wel en wat mocht er minder zijn?
 • Je onderzoekt je zelfbeeld als vrouw.
 • Wat betekent sensualiteit voor jou?

Voor wie


Voor vrouwen die willen leven en werken vanuit hun verlangens en levensenergie. Voor vrouwen die meer hun lijf willen bewonen en vanuit hun hart willen leven. Vrouwen die hun ervaring rondom liefde en intimiteit willen onderzoeken en daarin willen ontspannen. 

Maar ook voor professionals die hun bewustzijn rondom het werken met intimiteit willen onderzoeken, vergroten en verdiepen vanuit de eigen ervaring.

Ervaringen

Regina Landzaat

De workshop Vrouwenkracht heb ik als intens en geweldig ervaren. Onder de bezielende leiding van Sharon samen met onbekende vrouwen op reis naar het binnenste in onszelf. Tijdens deze workshop hebben we gevoeld, gepraat, gedeeld, gehuild, gelachen, gegeten, gedanst, geschreven, geknuffeld, gemediteerd en bovenal verbonden...verbonden met onszelf en met elkaar. Sharon, dank je wel voor deze ervaring. Dank voor de geborgen, liefdevolle en tegelijk krachtige omgeving die je creëert vanuit liefde voor jezelf en de ander.

Live aan het werk

Vrouwenkracht wordt live in een intieme groep van maximaal 8-10 vrouwen gegeven. 

Trigger

Tussen de dagen door ga je met een opdracht aan de slag, welke wordt  ondersteund met een geleide meditatie en podcast. We kiezen ervoor om je ook online nog extra mee te nemen zodat je aan blijft tussen de dagen door. Daarnaast geeft het je extra mogelijkheden voor verdieping in het lijf.

Lichaamswerk

De dagen kenmerken zich door lichaamswerk, dansen, yoga, meditatie en visualisaties naast het systemische werk wat we doen om thuis te komen in je vrouwenlijn.

Ik ben erbij

Annika Korporaal

Wat heb ik een geweldig weekend gehad met vrouwenkracht georganiseerd vanuit Raafwerk. Spannend was het zeker om je vrouwelijke kant te benadrukken. En dat in een groep onbekende vrouwen. Maar wat was het leuk. We hebben gelachen, gehuild en heerlijk gedanst. Alles ongedwongen en met heel veel respect voor elkaar. De week erna nog nagenieten met de muziek die we hebben uitgewisseld. Het geeft je een boost. Sharon bedankt voor je begeleiding hierin. Je weer iedereen op z'n gemak te stellen. Vrouwenkracht is een aanrader voor iedereen!

We werken met

(emotioneel) Lichaamswerk

Deelrondes

Inordening Vrouwenlijn

Ademhalingstechnieken

Yoga

Meditaties, Visualisaties, Affirmaties

Systemisch werk

 

Ik ben erbij

Vrouwenkracht

€ 725,00

Data

2 en 3 maart 2022


 • 2 live dagen 
 • verdiepend werken in kleine groepen, max 8-10 personen
 • exclusieve ruimte in de natuur op landgoed Bleijendijk Vught
 • huiswerkopdracht
 • meditatie
 • visualisatie
 • overnachten mogelijk op landgoed
 • 10.00-17.00 uur
 • CRKBO gecertificeerd
Ik ben erbij

Zinvol en liefdevol

Sharon is een fantastische coach. Naast het haarscherp analyseren waardoor ze snel tot de kern komt, weet zij ook veiligheid en openheid te creëren. Sharon heeft een sterke, maar vol zachtheid manier van aanpak. Gebruikt makkelijke taal, is inspirerend en past daar waar het kan heerlijke humor toe. Ik heb bij haar de training vrouwenkracht gedaan en heb het zinvol en liefdevol ervaren. Annemieke Wouters


Stilte gevonden

Ik heb twee weken geleden meegedaan aan het weekend Vrouwenkracht. Samen met 5 andere vrouwen hebben we een prachtig weekend mogen ervaren. Ik ben heel erg onder de indruk van de begeleiding van Sharon. Ze stelt je heel snel op je gemak, niets is te gek en met veel humor is het ook fijn om even te ontladen. Dit weekend heeft mij zoveel gebracht. De stilte in mezelf gezocht, naar de ogen van mijn moeder gekeken en de prachtige vrouwen uit mijn vrouwenlijn mogen voelen. Erg blij dat ik mezelf dit weekend kado heb gedaan. Met de inzichten kan ik weer een laagje dieper zakken in mijn lichaam. Sharon, nogmaals heel veel dank! Je hebt me weer een stapje in de goede richting gezet op mijn pad. Ik ga weer een stukje verder lopen. Bianca van Harskamp


Blij en geraakt

Ik word altijd zo blij en geraakt in een training bij Sharon. Vrouwkracht was zo bijzonder, ik deed mee om in mijn eigen vrouwen kracht te komen en jeetje wat een proces. De zachtheid, openheid maar ook juist de doortastendheid waarmee Sharon je begeleidt in je verhaal is magisch. Telkens raakte ze de juiste snaar en wist ze in twee dagen acht onbekende vrouwen te openen, verbinden en helen dank je wel voor je warmte en wijsheid liefs Josie Smeets

 

Bianca van Harskamp

Ik heb twee weken geleden meegedaan aan het weekend Vrouwenkracht. Samen met 5 andere vrouwen hebben we een prachtig weekend mogen ervaren. Ik ben heel erg onder de indruk van de begeleiding van Sharon. Ze stelt je heel snel op je gemak, niets is te gek en met veel humor is het ook fijn om even te ontladen. Dit weekend heeft mij zoveel gebracht. De stilte in mezelf gezocht, naar de ogen van mijn moeder gekeken en de prachtige vrouwen uit mijn vrouwelijk mogen voelen. Erg blij dat ik mezelf dit weekend kado heb gedaan. Met de inzichten kan ik weer een laagje dieper zakken in mijn lichaam. Sharon, nogmaals heel veel dank! Je hebt me weer een stapje in de goede richting gezet op mijn pad. Ik ga weer een stukje verder lopen.